Jump to content

Featured Replies

Posted

Trazio sam i citao razne teme i saznao sam nesto, ali ne i tacno ono sto mi je potrebno... Ja zelim da idem u Barselonu ili Madrid za godinu dana (Jul)..

Da li neko moze samo da mi kaze, s obzirom da mogu da uzmem kartu godinu dana unapred, koliko me okvirno moze najjeftinije izaci karta? Vec cu pronaci nekako letove i sve to, samo moram da znam cenu... Hvala puno!

Pa odeš na sajtove i pogledaš... I ne moraš toliko unapred... Nećeš ništa manje proći, a u nekim slučajevima i skuplje, nego da si kupio npr 2,3,4 meseca unapred. Ako hoćeš direktni let za Barselonu, idi na www.spanair.com, ukucaj datume koje ti odgovaraju pa prošnjuvaraj.

Ne znam tacno za Spanair, ali kod dosta avio kompanija ne mozes da kupis kartu vise od 330 dana pre leta. Tako da nemoj da se cudis ako moras jos malo da sacekas...

Trazio sam i citao razne teme i saznao sam nesto, ali ne i tacno ono sto mi je potrebno... Ja zelim da idem u Barselonu ili Madrid za godinu dana (Jul)..

Da li neko moze samo da mi kaze, s obzirom da mogu da uzmem kartu godinu dana unapred, koliko me okvirno moze najjeftinije izaci karta? Vec cu pronaci nekako letove i sve to, samo moram da znam cenu... Hvala puno!

Ja kada putujem, bas dosta ranije gledam sve da zavrsim, sto zbog cene, sto zbog toga sto volim dobru organizaciju, ali mislim da je dosta rano da gledas karte. Moje licno misljenje je najranije od januara / februara da pocens da gledas, kao i smestaj.. Sada je dobro vreme ako gledas da putujes oko novembra ili decembra, eventualno januar / februar sobzirom da Jat ima snizenje karata za neke destinacije.. Opet kazem, moje licno misljenje..