Jump to content

Featured Replies

Posto smo poprilicno odusevljeni sa Kabulom (slegli se utisci) planiramo da sledeci odmor odemo ponovo tamo ali ovoga puta na desetak dana i da citav Avganistan obidjemo (manje vise)

eto ako ima zainteresovanih da nam se pridruze . idemo samostalno . ovoga puta nece biti hotel Serena vec nesto mnogo mnogo jeftinije i autenticnije  . Imamo bar godinu da napravimo plan pokupimo papire i sve ostalo .

eh ja mislio ti neki neki baja,kad ono :102: :102: ,pa sta je 3 dana?s aerodroma u hotel,hotel-pijaca pa hotel aerodrom..pa ja bi se razneo od sramote i to ne na nekoj stanici vec u nekoj pecini gde me niko ne vidi :ph34r: ..pa mogo si ta tri dana provesti u nekom azil centru ili u nekom emigrantskom getu u nekoj od mondenskih zemalja verovatno bi bilo isto,a ako ti je bas  do neke opasnosti dovoljno bi bilo da si navuko neku majicu s karikaturama proroka i neku kajlu s krstacom oko vrata i imao bi daleko veci dozivljaj opasnosti a o ustedi i smaranju s vizama da ni ne pricam 8)

super pera Avganistan je citavoj prici bio uzgre . Pakistan je ovog puta bio primaran .

Vredi zapratiti Krešimira Sučević-Međerala, koji već nekoliko meseci putuje od Zagreba do Australije. Prošao je kroz Pakistan i ovde su njegova iskustva pretočena u više članaka: Putopis

Ima svoju stranicu na FB-u - Do karaja svijeta-čvrsto na zemlji, na kojoj gotovo svakodnevno objavljuje putopise.  

Hvala Snezo na ovom blogu , jbg neko zna da pise . ja ne bi mogao sastaviti jednu stranicu bloga ni za godinu pisanja. jednostavno nemam taj talenat.

Upalo mi je u oci da ni on nije pokusavao da objasni odakle dolazi . Na to pitanje sam im odgovarao da smo na pola puta izmedju Francuske i Turske  , sto i jeste tacno .

nekad zavidim ljudima koji imaju dovoljno vremena da moze sebe prisutiti da ostane devet dana u istom gradu .

p.s. nekad imam jak osjecaj da bi mnogo lakse putovali da supruga i ja idemo odvojeno (po zemljama ovog tipa) .negje ne smijem ja uci negdje ona (u vecini slucajeva)

inace superpera bi bio u pravu da sam ima najmjeru da se samoubijem ovako i nije bas. davno smo utvrdili da nisam nikakav baja samo jedan obicni (e sad neznam dal srbin el crnogorac) .

da li je bili smaranja oko viza . dali je bili skupo ?jeste . da li je vredelo JESTE .

pa amerikanac Tito pre desetak godina plati tricavih 100miliona da ode na par dan u kosmos ,pa mogao je to i u simulatoru za par desetina hiljada .

Edited by budva

mislim da bi trebao drugi put ostaviti zenu kuci ili poslati je na neku drugu destinaciju koja jos se dopada jel po tim muslimanskim zemljama je uglavnom super ici samo musko dok je za zene uglavnom stresovano,te pazi ovo te ono te da se pokrivaju te glupa pitanja i pogledi, tako da jedino za zene su ok neke gej muslimanske zemlje tipa jordan il modernije tipa libanon dok te zadrte bolje da zene idu negde gde su dobrodoslije