Jump to content

Featured Replies

Posted

Ovo se manje vishe deshava svakog petka ali ove nedelje je najavljeno veliko okupljanje clanova CS-a HC-a i naravno dodajemo odmah i ST.

U kafe-u Tramvaj u petak 2.2.2007 negde oko 20:00 ce se skupiti grupica ljudi ... pa pridruzite se ako vam nije suvishe kasno od danas do sutra...

jest da se o ovome odavno prica na CS-u na grupi Beograd nije mi jasno kako se niko nije setio da to objavi ovde na forumu.

http://www.couchsurfing.com/group_read.html?gid=3731&post=120288

ili

http://www.couchsurfing.com/group_read.html?gid=3731&post=122886

vidimo se tamo... ako stignem...

:grin:

Po tome koliko ljudi je najavilo dolazak, nece biti grupica, vec izgleda grupetina! Cini mi se da ce ovo okupljanje stvarno biti grande  :gossip:

Dodjite da se druzimo i zezamo  :3some::pivoooo:pijjj:banana:

Po tome koliko ljudi je najavilo dolazak, nece biti grupica, vec izgleda grupetina! Cini mi se da ce ovo okupljanje stvarno biti grande? :gossip:

Dodjite da se druzimo i zezamo? :3some::pivoooo:pijjj:banana:

O daaaa  clap.gif' alt=':clap:'>

bice nas dosta  :party:

vidimo se!!!!  :pivoooo:

a ja sam booooolesnaaaaaaaaa!? :bang:? :psuje:

gde bas danas? :ll:

moracemo da se provedemo i za tebe ajde ozdarvi do sledeceg petka pa da se opet organizujemo? flowers::

Bas se pitam kako vest ranije nije bila pustena u etar.? :-o? Srecom, saznah na vreme i organizovah dolazak? :dance:

a ja sam booooolesnaaaaaaaaa! :bang::psuje:

ti si se bas navadila u poslednje vreme da izdajes zbog kojekakvih nebitnih razloga :P

nebitnih???  :maddd:

• Author

a ja sam booooolesnaaaaaaaaa! :bang::psuje:

ti si se bas navadila u poslednje vreme da izdajes zbog kojekakvih nebitnih razloga :P

nebitnih???  :maddd:

da da nebitnih! samo kukash! a sigurno bi ti od jedno 2 piva bilo mlogo bolje! znash da pivo sve leci... ako ne to... onda neka domaca ispod stola!  :grin:

Ej bre ... citajte izmedju redova! Jegulja nece da dodje jer ja ne dolazim ... boluje od ljubavi!  :LOLLL:clap.gif' alt=':clap:'>

huhuh mrtva sam umorna od 6h sam na nogama  :-( al posto sam sutra sprecena da idem u NS... evo krecem jos malo tamo mada vec kasnim al vidimo se

Iako sam morao napustiti veselo drustvo u ponoc, srce mi je ispunjeno radoshcu? :dance:? Bilo je neobicno videti i uzivo one koje sam poznavao samo preko foruma. Nego, da se bre organizuje neshto josh vece, da dodju i juznjaci, da bude giant? :lol: A? onaj konobar u Tramvaju zamalo da dobije cizmu ST-a u ljubu! :maddd:

Ako smem da govorim u ime juznjaka, konkretno mpetrovica i kike, mi smo te, slumpy, poslali u bgd kao ambasadora i predstavnika Nisa. Buduci da je bilo predloga da te opozovemo, jer ne radis za "nasu stvar", ovom izjavom si se kvalifikovao za ostanak na tom mestu  :hihi:

Pepeljugo nasa...!  flowers::

ne ne ne, ovom izjavom se IPAK kvalifikovao.. bitno je naglasiti =]

nadam se da zemljak Slumpy i dalje revnosno drzi do svog sharma i harizme, jer je to itekako bitno za takav polozaj.

sve u svemu, dajte slike?

uzgred, jeli bilo ljudi i iz sus(j)ednih drzavica ili sve sami srbijanci?

Marko, svaka cast za izraz koji pokusavam da objasnim ljudima iz okoline... Lepo receno - Srbijanci. To su ljudi koji zive u Srbiji, a po nacionalnosti mogu biti Srbi, Mađari, Rusini, Cincari... Pri cemu bih dopunio, Slumpy jeste nas zemljak, ali svojim sarmom i harizmom ne predstavlja tipicnog predstavnika podrucja koje zastupa, cisto da nas ne procenjujete na osnovu njegovih burnih noci... onih posle ponoci.  :3some:

Bili Turcin, Argentinac, Poljakinja, Hrvatica, sta ja znam.

Znaci svasta se prica iza zatvorenih vrata?!? :? Ja sam na usluzi ako zelite nesto konkretno, mislim da bi stvarno trebalo da povezemo sever i jug kao sto smo to ucini onomad kad smo isli na Suvu. Ovog proleca moze nesto slicno, recimo Midzor.

Midzor zvuci vise nego divno!  :party:  jel krecemo odmah sa dogovorom ili je suvise rano?  :tt:

Ne zamerite Slumpyju zbog toga sto Poljakinje vidi tamo gde ih nema...

• Author

Elem... s obzirom na obzir i bez obzira na konobara koji ce dobiti otkaz cim se ja pojavim opet u Bg-u i kad se raspitam ko je gazda doticnog Tramvaja... mi smo se super proveli i zvanicno promenuli mesto okupljanja ...

od sad ce to biti Voodoo Rock Cafe u Bul. Despota Stefana 34 (poznatijem kao 29. novembra), odmah pored pizzerije Orao poshto se niko nije bunio za muziku i cene...

:grin:

etoo

Bila je i Poljakinja, bila je? :maddd: Zove se Kamila i bas je fina? smartass Mada prica tecno srpski pa je niko nije ni provalio? :lol: A sad i neka Finkinja?? :roll: Nego, Midzor je primamljiv mada dajte nesto da organizujemo tipa usual meeting ali da animiramo sto vise ljudi i privucemo sto vise stranaca. Nesto slicno onom sto smo organizovali ja i moj imenjak u Nisu na jesen? ::crazy: