Jump to content

Featured Replies

• Author

Namerno il' nenamerno, svaka cast za novi nadimak -  SluRpy!

Jao, već me Nemci zezaju Schlumpe ?to na nemačkom znači... kučka  :cryy: Ali to nema veze sa mojim nadimkom i svaka sličnost s bilo čime je slučajna, da znate!  :-P

Eto, prvi put sam ovde! Dodjoh puna optimizma i pitanja, ali kad videh kako se vi ljudi gadjate imenima divnih gradova Evrope, i sveta uopste,malo mi se zavrte u glavi... zavidim vam! Izgleda da su svi sem mene videli sveta :cryy:  No, vraticu se ja opet!

Nadam se da te optimizam i pitanja nisu napustili... iskustva drugih mogu da deluju podsticajno... a možda dobiješ i neke dobre ideje.  A svet... tu je on, neće pobeći. Klub putnika zalaže se za shvatanje da nema ništa lakše nego putovati, i da je svet svima dostupan... to nema mnogo veze ni sa finansijama, ni sa godinama... samo entuzijazam i želja, ništa ti drugo ne treba smartass

Dobro nam došla flowers::

Eto, prvi put sam ovde! Dodjoh puna optimizma i pitanja, ali kad videh kako se vi ljudi gadjate imenima divnih gradova Evrope, i sveta uopste,malo mi se zavrte u glavi... zavidim vam! Izgleda da su svi sem mene videli sveta :cryy:  No, vraticu se ja opet!

Vec ovog leta mozes da odes negde. Od tebe zavise gde.  Tu smo da ti pomognemo i odgovorimo na svako tvoje pitanje.....

Dobrodosla  :dance:

Ne budi pesimista,uvek ce biti vremena da se obidje ceo svet samo ako si uporan.

Evo ja npr. obisao sam dosta toga.Sve sto sam do sad video bilo je sa mojom folklornom grupom i to ipak nije to jer ti je vreme organizovano od strane drugih i dosta stvari propustis.Mada sa druge strane i nije tako lose,bar sve to imas za dz.

Ali ipak prava stvar je kad odes negde sam i organizujes se kako tebi odgovara i nadam se da cu uskoro i to uraditi.

Tako ako hoces za pocetak mozes da krenes sa folklorom a onda otom potom. :banana:

• 5 years later...