Jump to content

Featured Replies

Posted

Planiram da odem za par dana za Crnu Goru u Susanj,pa me zanima da li je neko bio tamo i kakva su vam iskustva?  :?

Kakve su cene hrane i to? Kakve su plaze?  :bag:

Kolika je guzva u julu?  :comp:

Ja sam porijeklom iz Bara. Plaže su tu pretežno kamenite, čak i ako pratiš obalu par kilometara, isto je stanje. Što se tiče obalskog dijela u Šušanju, prilično je haotično -- gužva, buka od silnih narodnjaka i zabavnjaka iz obližnjih kafića. Što se tiče same vode, nikad nije kristalno čista, kao recimo na Kadicama, Crvenoj ili Maloj plaži (to su prve plaže posle Šušanja - kad kreneš prema Sutomoru, ali nisu mnogo udaljene, 15-ak minuta hoda), pa ti savjetujem da za mir i uživanje potražiš neku od tih malo udaljenijih plaža :D U Šušanju je čitava plaža prekrivena borovima, pa uvijek možeš da nađeš hlad i da sjedneš da pijuckas kafu u hladu kafića. Na Kadicama ne postoji hlad, na Crvenoj i Maloj postoji kafić. Mala mi je posebna draga jer su ljudi koji dolaze sjajni, muzika je uvijek dobra i voda je skoro uvijek kristalno čista. Svake srijede (čini mi se) prave večeru za sve goste -- free of charge! :Dhttps://www.facebook.com/ghostridermalaplaya

Ako kupuješ hranu, cijene su prilično slične kao u Beogradu. Ugostiteljske usluge su za nijansu jeftinije, ali očekuj da su cijene manje-više u beogradskom cjenovnom rangu. Tako je, makar, bilo prošle godine.

E da, Šušanj je dobar što se tiče obilazaka bližih (i daljih) plaža, ali je dosta udaljen od centra, 25-30min hoda. U centru imaš Dublin Pub, obavezno svrati ako budeš bila u blizini. Supermarket "Kaća" radi 24h dnevno i to je jedina prodavnica sa tim radnim vremenom. U Šušanju postoje supermarketi, piljare itd. tako da se ne brini što se nabavke hrane i sl. tiče.

Been there, done that. :)

Jedne godine sam letovao tamo, imao veoma povoljan smestaj doduse bio je u brdima skroz (jbg ne moze jare i pare).

Plaze kamene, dosta drveca pa ima lepog hlada, uvece bi uglavnom setali do centra Bara ...