Jump to content

Featured Replies

Vrlo, vrlo dobar putopis. Pored opisa posecenih mesta, licnih zapazanja, dati su i "tipsi", sto moze dodatno svima da koristi. Sve je lepo "upakovano", tako da pozdravljam trud koji je ulozen da bi ovo delo ugledalo svetlost dana. Inace, nisam bio lenj, pa sam pogledao i mnostvo ostalih fotografija, koje Marko ima na netu, a posvecene su boravku u Estoniji. Imam i jedno pitanje - ko je i odakle je osoba po imenu Veronika zvizhd

• Author

slazem se sa globe trekkerom za tipse :) jedino sto nije potpuna informacija

koji je taj jedini pub u kome se moze dobiti milimalikas... pretpostavljam da bi dosta putnika-namernika volelo da se malo okrepi uz takvo shto  :angel:

Pa šta da vam kažem. Hvala puno na pozitivnim kritikama. Jeste da sam se trudio poprilično oko pisanja, ali nisam baš mislio da je ovaj putopis nešto iznad proseka.

E sad odgovori na pitanja:

Veronika je devojka iz Grčke koja je isto kao i ja učestvovala na ovoj mini razmeni.

Ime paba nisam zapamtio jer je to ispijanje milimalikasa bio zadatak u igri koja se zove City Rally pa je sve moralo na brzinu da se odradi. Na kraju je (naravno) moj tim pobedio!!!

Inače, pitaću moje drugare iz Talina kako se pab zove pa ću da postujem ovde.

Pozdrav

OK, baš su brzi ovi Estonci.

Pab se zove Valli Baar, ulica Müürivahe 14, Talin - stari grad.

Postoje dva recepta:

1. vodka, tekila, tabasko sos

2. vodka, sambucca, tabasko sos

A evo i video klipa koji sam našao na netu na datu temu

Što mi inače dade ideju da postavim i naš klip... very soon!!!