Jump to content

Featured Replies

Ja mogu da ti dam broj telefona coveka koji ima josh 2 slobodna kombija ali racunaj da je cena po kombiju 7500din tako da ako u subotu iz Beograda ili Novog Sada krene josh ljudi sa nama koji se nisu prijavili ili potvrdili mogu da im se pridruze u tom kombiju ali to cu znati u subotu ujtru.

Ali onda oni moraju da plate ceo kombi. Ja sam cenu busa i jednog kombija podelila na broj ljudi koji putuju sa nama i to ce izneti mnogo jeftinije (cak manje od 400din koje sam prvi put najavljivala).

Stvarno sam ulozila puno truda i vremena da obezbedim prevoz za sve koji su se prijavili i potvrdili da ce doci. Hvala Kiki, Nemanji i svim onim ljudima koji su mi nabavljali brojeve telefona raznih prevoznika po Nishu i okolini.

Vidimo se u subotu!

;D

Hvala nasoj Marini i na organizaciji nadam se da ce preziveti do penjanje da joj po povratku svi cestitamo smartass

E sada Mali oglasi:

Nudim sator za 5-6 osoba na koriscenje, sator je ogroman, stara ruska skola i velicine velikog kofera kada se spakuje, posto kuburimo sa satorima,moze neko iz NS-Bg da ga uzme i koristi. Placanje rakijom...

zvati 064/266 00 27

Idem sam i za mene nije problem, a necu da nosim sator za sebe, do BG idem sutra uvece i ne znam sta bi sa njim tamo.

Jad pa srecno :pivoooo:

@Marina:

ma jok, sve OK. sta da im radim kad nis hteli na vreme da se prijave :)

pretpostavljam da ce *mozda* da bude njih par na stanici, pa ono, nek se snalaze, nije nasha krivica =]

mi dolazimo Nemanjinim mini-kombijem koji je takodje prebukiran, pa ono, vidimo se gore =]

Sutra cu pokushati da bukiram josh jedan kombi iz Nisha do Babinog Zuba ali on ce koshtati malo vishe ove koji se nisu prijavili ili su zakasnili sa prijavom. Ako pristaju na to meni nije problem da pozovem coveka.

Javite mi

;D

Ljudi isao bih i ja. Znam da je okupljanje danas, iz Nisa sam, pa mogu na brzaka da se spremim ;) Bas mi se ide na svez vazdug u planinu i da vas upoznam malo bolje, jer prosle godine se nisam dugo zadrzao kad sam bio na okupljanju.

Ako ima mesto za uglavljivanje u sator javite. Ja cu da kontaktiram Kiku Djelica u svakom slucaju, a ako neko vidi ovde prvi poruku neka javi.

Pozdrav svima.

Hej ljudi,

super provod gore i chekam neki putopis, fotke, izveshtaj i flashu rakije  :eat:pijjj

poozzdrav iz Londona  :mah:

vlada

pozzz svima,

super je bilo :)

slike cu narezati na CD, a filmic treba da montiram prvo (pokusacu da zavrsim u toku nedelje), pa cu da narezem u DVD formatu, pa vam zajedno saljem za NS, recimo?

Uploadovacu i neke slike, pa cu pustiti link na forum, samo idem prvo da spavam jer sam mrtav umoran    :death:

ah, dobra slika, jos bolje okupljanje!  klanj::

ljudi, nadam se da je vama bilo upola fenomenalno koliko je bilo meni! puna sam utisaka, jos se sleze. hvala svima koji su dosli, hvala vam sto ste bili divni, zabavni, lepo raspolozeni i nadam se da vam je prijao izlet.  i sto ste skupili sve smece.  ;D nadam se da cemo ponoviti sledece godine, ako ne i ranije. posebne pohvale muzicaru i MC-u koji su nas divno zabavljali evergrinovima i gitarom. ljudi, divni ste!  clap

i zavidite chivitliju i meni na dva i po sata koliko nam je bilo potrebno od nisa do beograda. ura za auto stop! ura za omua koji nas je odbacio do naplatne! :party:

hvala, Omu!  flowers::

E, da nam nije tebe Marino...

Meni bilo mocno dobro. Sad samo jos da smislim kako da odem na tu planinicu na par dana i vise  :roll:

Ljudi koje znam, drago mi je da sam vas video tamo, ovi koje sam tek upoznao, drago mi je sto sam vas upoznao bas tamo  :D

Ajd, uzivajte do sledeceg neceg!

:mrgreen:

Hvala Marini na  :king: organizaciji i svima na divnom druzenju. Mozda sam ja bio malo previse  pijjj, al pogresi covek  ::crazy:. Nece se ponoviti sledeci put  nono. Sve u svemu bilo je  :dance:. Hvala svima na divnom druzenju, i vidimo se jos koji put.

:mah:

Znaci meni i ljudima koji su sa mnom krenuli je bilo ekstra! Steta sto nije bilo prilike da svi ostanemo jos koji dan jer bi to bilo bas taman. Svaka cast na organizaciji, tj marini jer je sve ovo ispalo vise nego profi :) Ekipa ljudi je stvarno bila za svaku pohvalu! Ja cu napraviti preko googla blog sa slicicama i nadam se, ako se secam, opisima sta sam slikao pa cu postaviti ovde link. Do sledecih akcija.... :D

Puno pozdrava svima; meni je stvarno bilo odlicno!!!

Jegi nismo ni sumnjali u vas dvoje - dva Chuck Norrisa autostopa  :angel:

Marina naravno hvala puno na svom trudu oko organizacije!

Vidimo se opet negde  :gossip:

CAo svima, nadam se da ste se odmorili...mislim od zeleznica Srbije ;D...ja sam i dalje blize oblacima...Bilo je divno , muzika, drustvo, svi i sve...drago mi je da sam vas upoznala najzad.

Svaka cast Marini na organizaciji!

Slaki ..ma  pijjj

Do sledeceg vidjenja...

Beshe lepo na Midzoru... Planina je cudesna a najvishe su me odushevili konji...

Shteta shto smo tako kratko ostali... clap.gif' alt=':clap:'>

Pozdrav svima!!!

Dino

meni bilo sjajno :) lep je osecaj skakati po snegu u evropskoj uniji bez pasosa... :grin:

hvala omuu za prevoz do naplatne, spasao nas je pesacenja klanj::

drugari novi & stari, vidimo se opet uskoro, na nekoj planini ili jezeru ;)

odoh da spavam, jos nisam dosao sebi :)

hey ljudi, pozdrav svima! jedva cekam opet. marini svaka cast, acketi hvala za smestaj i veliki pozdrav za dobre novosadjane koji su me hranili i pazili kao malo dete.  :party:

e, pa, sada kad sam oprala ztp sa sebe... bash super akcija :)

ako mozemo nekako da se dogovorimo za slike, da se okache na photobucket (koga ne mrzi..) il da se sprzi pa ce pokupim s kucne ili prikucne adrese (u bgd), bilo bi sjajno.

ps, dobri su vam smajliji   gent:fool:zvizhd

Pozdrav ljudi! Bio je ovo jedan fenomenalan vikend! Steta sto nije duze trajalo, ali bice vremena za nove akcije i pohode! Sto se tice slika, oni koji su u mogucnosti (Novi sad i okolina) mogu naleteti do mene po slike, i u tu svrhu ostavljam broj telefona - 064/1754741.

Sa ostalima se moramo dogovoriti gde da okacimo slike da budu dostupne svima. Nadam se da ce i ostali dati predloge kako da se dokopamo slika sa ove avanture.

I na kraju da se zahvalim Marini na organizaciji, verujem da je trebalo dosta truda i zivaca  clap i da se zahvalim svima ostalima prisutnima na planinarenju koji su mi svojim prisustvom ulepsali ovaj vikend! Nadam se da ce ovakvih okupljanja u buducnosti vbiti cesce!

Evo ja sam okacio nekih 40ak slicica koje mozete pogledati na http://picasaweb.google.com/nikolicabgd

posto koristim picasu ovako mi je bila najlakse i najbrze da ovo zavrsim. Slike nisu u full size ali kome zatreba neka se javi :)

ima jos slika ali to je uglavnom ova moja ekipica koju sam ja vodio pa ako je nekom bas stalo da ima i te slike kacicu i njih :)

evo i ja da se oglasim! umorna sam i pospana da je to neopisivo ali vredelo je svake neprospavene minute :spot:

Marina da se ne ponavljam znas sta bih ti rekla, na visini zadatka kao i uvek j ebilo  clap.gif' alt=':clap:'> NECEMO TE MENJATI daklem!

a kampovanje je jos jedno koje se ne zaboravlja, onako bas bas sve bez izuzetka ;D

cimeru hvala ti do neba za gostoprimstvo u naj satoru koji sam imala cast da pustim u promet  :party:

slicice cu vec nekako negde da okacim uz malu pomoc mojih prijatelja (citaj Mario npr lol::) cim mi Martin vrne mem kart.

pozz do skorog vidjenja u nedelju na koncertu npr il na astro kampu slicnom zgodom recimo  :blob:

Evo i ja da se konačno zapljunem na ovom forumu :P i postanem deo Bande Pokvarenih Nindža Kornjača ;)

Marina, svaka čast na organizaciji, imaš piće čim stigne septembarska plata  :death:

Bilo je zaista lepo, ali kratko :cry22:

No, naravno... Bilo, ponovilo se ;)