Jump to content

Featured Replies

Ljudi,mi(devojka i ja) mislili da sutra navrnemo do Granade ako je to moguce,tj.ako ima mesta u kuci...ne znam kome da se obratimo...mi stopirali po evropi,evo krecemo na put kuci iz Lisabona i hteli bi malo da se druzimo sa vama...da li je to moguce ;)

• 1 month later...

Ja samo da kazem da je u kuci katastrofa  :-[ ...zamislite ogromna vecina spava na podu  :maddd: ima ljudi sa svih strana sveta, prica se i nekim nepoznatim jezicima  :ll: ... Nema ni fena, pa čak ni pegle...  smartass Užas!

zvizhd  :party::roll:

Hehe, rekoh i ovde Marku, pa da i zvanično izjavim:

Drago mi je da kuća nije završila u Valensiji i izuzetno mi je drago da sam dobio priliku biti domaćin u ovom sjajnom gradu...

Bez lažne skromnosti teško me je oduševiti, ali je to Granada u potpunosti uspela...pravi bajkovit grad, budi kreaciju i maštu...

U svakom slučaju, jedna od onih zivotnih sotuacija kad vam je jako drago priznati da ste pogresili...

I meni je neizmerno drago sto sam bila deo te price(Putnicka kuca 2013)  :party:

U žurbi nisam odgovorila na poslednje pitanje putnicke knjige  da napisem nesto o putnickoj kuci,pa sad ovako javno da se

zahvalim svima koji su ucestvovali u ovom fenomenalnom projektu clap.gif' alt=':clap:'>

Sjajna ideja i još bolja realizacija klanj::

• 5 years later...