Jump to content

Featured Replies

Evo i ja sam prvi put rezervisao let preko interneta (wizz)

Sad mi je stigao mail

Your itinerary : XXXXXX

Koja je dalje procedura, hoce li mi poslati jos neki mail sa kartama koje treba da odstampam ili to salju kad odradim online check-in, i kad i kako treba da odradim check in

Sta je meni sve potrebno da bih ja usao u avion :) koja tacno procedura (sta da stampam kome to da pokazem i slicno)

Znam da je sigurno sve to vec receno ali sad me malo uhvatila panika pa molim za pomoc

Hvala unapred

E ovako, sad sam otisao na sajt wizzair-a i otisao sam na web check-in uneo podatke o putnicima

Let je iz temisvara za madrid 17.05 a povratak 24.05

na sajtu stoji

za temisvar-madrid

cannot checkin earlier than 7 days

a za madrid-temisvar

Checkin is not allowed

Znaci da mogu da cekiram tek 10.05

a za povratak mi nije potreban check -in ili sta?

moraces da se cekiras na aerodromu u Madridu

Hvala na odgovoru

Znaci u povratku ne mogu da izvrsim online check-in, nego samo na aerodromu? Da li se taj check-in placa?

Znaci u povratku ne mogu da izvrsim online check-in, nego samo na aerodromu?

Da.

Da li se taj check-in placa?

Ne.

Hvala na odgovoru

Znaci u povratku ne mogu da izvrsim online check-in, nego samo na aerodromu? Da li se taj check-in placa?

Dule je u pravu, medjutim, proveri pred put da li je moguc online check-in i u Madridu, jer je danas spisak duplo duzi nego sto je bio pre samo mesec dana...

Али колико сам схватио за сада се ништа не плаћа па нема потребе да се цимам са тим чекирањем преко нета, штампам папире..., све ћу да урадим у Темишвару.

Znaci u povratku ne mogu da izvrsim online check-in, nego samo na aerodromu?

Da.

Da li se taj check-in placa?

Ne.

E ovako, sad sam otisao na sajt wizzair-a i otisao sam na web check-in uneo podatke o putnicima

Let je iz temisvara za madrid 17.05 a povratak 24.05

na sajtu stoji

za temisvar-madrid

cannot checkin earlier than 7 days

a za madrid-temisvar

Checkin is not allowed

Znaci da mogu da cekiram tek 10.05

Sad tek videh da se radi o letovima u maju.

Od 1. aprila ce na svim aerodromima biti moguc on-line check-in kod Wizzair-a. Tako da ces se cekirati preko neta i na letu Madrid - Temisvar u suprotnom ces platiti 10eura za chekiranje na aerodromu.

Uf... ja sam kupila nekim likovima karte za Milano, pa Milano-Girona da bi isli na tu utakmicu... doduse oni krenuse jutros a ovo vidim da je postovano pre 20 sati.

:hihi:

Sad tek videh da se radi o letovima u maju.

Od 1. aprila ce na svim aerodromima biti moguc on-line check-in kod Wizzair-a. Tako da ces se cekirati preko neta i na letu Madrid - Temisvar u suprotnom ces platiti 10eura za chekiranje na aerodromu.

Da li to znaci da neko ko je kupio kartu danas, za neki 25. april, npr., mora da uradi online check in pocev od 7 dana pred sam put? Ili to vazi za karte koje su KUPLJENE posle 1. aprila? Poslednja opcija je da se plati 10 evra na aerodromu, to stoji.

Da li to znaci da neko ko je kupio kartu danas, za neki 25. april, npr., mora da uradi online check in pocev od 7 dana pred sam put? Ili to vazi za karte koje su KUPLJENE posle 1. aprila? Poslednja opcija je da se plati 10 evra na aerodromu, to stoji.

Moje tumacenje je da za sva putovanja zapoceta od 01. aprila mora da se uradi online check in, nebitno kada je kupljena karta. Ja putujem Wizzom 14.04. pa cu da javim kako je prosao web check in sa non-EU pasosem  :)

cekajte, cekajte...sad ste me skroz sludeli oko ovog online check-ina. Ja idem iz Temisvara za Veneciju 31.3. a povratak je 4.4. Karte su kupljene jos pocetkom februara.

Pitanje je da li moram da uradim online check-in za ovaj povratak 4.4. ili check-in mogu da uradim na aerodromu u Veneciji(Trevisu) kao sto sam i planirao? I koliko se po osobi placa taj check-in na aerodromu? Skroz mi je bezveze da u jednom pravcu radim standardno chekiranje a u drugom da moram online...

Napominjem da cemo imati i prtljag sa sobom (eh, objasni ti zeni u cemu je sustina kod low-costa i da joj ne treba kofer stvari za par dana puta  :) ), koji sam "prijavio" i platio prilikom kupovine karte, pa me interesuje da li je u toj varijanti, znaci kad imam i prtljag sa sobom, uopste i moguce uraditi online check-in ili tad u obzir dolazi samo standardno chekiranje na salteru?

Unapred hvala na odgovoru i pozdrav svima!

Ej, ljudi, ja vec godinama putujem wizzairom  i posle svih  putovanja i proucavanja njihovog  sajta  i ne samo njihovog i pretrazivanja foruma ali na engleskom ----- potpuno slucajno  naletim na Vas na ovom sajtu i shvatim da uopste nisam jedini iz ove zemlje koji  misli da je prepreka za putovanje samo u glavama nasih ljudi, a da nacina za jeftina putovanja ipak ima , samo ako hoces!!!! :)

Vi ste super !

Ubuduce cu deliti sa Vama  neke dobre ponude kad naletim na njih ! 

moj sledeci put  temisvar - rim i nazad  kraj aprila, 4 povratne karte  112.e.....

cini mi se da jos ima mesta za razumnu cenu 28.apr  na 05.maj....

srecno :) :)

Ej, ljudi, ja vec godinama putujem wizzairom  i posle svih  putovanja i proucavanja njihovog  sajta  i ne samo njihovog i pretrazivanja foruma ali na engleskom ----- potpuno slucajno  naletim na Vas na ovom sajtu i shvatim da uopste nisam jedini iz ove zemlje koji  misli da je prepreka za putovanje samo u glavama nasih ljudi, a da nacina za jeftina putovanja ipak ima , samo ako hoces!!!! :)

Vi ste super !

Ubuduce cu deliti sa Vama  neke dobre ponude kad naletim na njih ! 

moj sledeci put  temisvar - rim i nazad  kraj aprila, 4 povratne karte  112.e.....

cini mi se da jos ima mesta za razumnu cenu 28.apr  na 05.maj....

srecno :) :)

ej, djuka, pa dobrodosao na KPS :)

Јел се избацују негде онлајн информације о визовим одложеним летовима због времена и те форе.

Ja sam upravo shvatila, kada sam otisla na wizz da proverim svoj booking, da su mi bez ikakvog obavestenja pomerili put za jedan dan unapred, takodje je i povratak u tom maniru :) nije mi frka, ali mi nije jasno kako to da ne javljaju :)

Ja sam imao slicnu situaciju pre oko godinu dana, ali su mi javili mejlom na vreme. Bila je opcija ili da prihvatim novi datum, ili da mi vrate pare. Posto mi novi datum nije odgovarao, kontaktirao sam ih putem call centra  i posle nekoliko dana sumi vratili pare na racun. Cudno mi je da tek tako pomere let, a da ne obaveste putnike.

Moguce je da ce javiti u nekoliko narednih dana :) Ali posto ja putujem tek u julu, mozda bude jos koje pomeranje.

Ako ne jave, mozda da im posaljem mail?:)

Ja sam probao ovog vikenda online check in. Funkcionise na istom principu kao i easyjet. Dakle nema potrebe da idete na check in salter, ili visa check office kao kod rajana na nekim aerodromima, vec mozete direktno na security ili granicni prelaz (temisvar) naravno ako putujete samo sa rucnim prtljagom. to prakticno zanci da se ne mora dolaziti one fore dva sata pre leta i slicno, vec mozes tipa i pola sata pre da dodjes i sve normalno da odradis. odlicna stvar

kako mislis? da li ima onaj aparat da sam cekiras prtljag? ne razumem?

Dakle nema potrebe da idete na check in salter, ili visa check office kao kod rajana na nekim aerodromima, vec mozete direktno na security ili granicni prelaz (temisvar) naravno ako putujete samo sa rucnim prtljagom. to prakticno zanci da se ne mora dolaziti one fore dva sata pre leta i slicno, vec mozes tipa i pola sata pre da dodjes i sve normalno da odradis. odlicna stvar

Evo sta kazu na njihovom sajtu:

Non EU/EEA passengers must proceed to the Wizz Air check-in desk for document check before proceeding through security to departure. Failure to do so may result in travel being denied.

Dakle izgleda da ima potrebe!