Jump to content

Featured Replies

Znam da je pisano na temi, ali mi je hitno potreban brz odgovor!

Da li je neko pomerao rezervaciju za drugi datum i koliko ta usluga kosta? Jos uvek je nisam cekirala...

ВРШЕЊЕ ПРОМЕНА РЕЗЕРВАЦИЈЕ

а) Промена времена лета и руте

Путници могу да промене датум, време и руту свог лета путем интернета, преко позивног центра или путничких агената најкасније 3 сата пре тренутног заказаног времена поласка лета. Мораћете да платите административну накнаду и разлику у цени ако она постоји. Ако су доступна цена карте или применљиви порези, накнаде или таксе за нови лет нижи, биће рефундирана само разлика у порезима.

Летови резервисани преко једне авио компаније која је део предузећа Wizz Air - Wizz Air Бугарска(шифра авио компаније 8Z), Wizz Air Мађарска(шифра авио компаније W6) или Wizz Air Украјина (шифра авио компаније WU) – не могу се заменити за летове које обавља друга авио компанија која је део предузећа Wizz Air. Домаћи летови се не могу заменити за међународне летове и обрнуто.

• 2 weeks later...

Jedno pitanjce...Kupio sam wizz klub clanstvo prosle godine pocetkom oktobra, a sad mi pokazuje da je isteklo. :shockkk:

U cemu je fora, ako traje godinu dana?

Jedno pitanjce...Kupio sam wizz klub clanstvo prosle godine pocetkom oktobra, a sad mi pokazuje da je isteklo. :shockkk:

U cemu je fora, ako traje godinu dana?

Meni se ovo isto desilo. Ja sam u novembru kupovao neke karte i zajedno sa njima i Wizz Discount, koji je istekao pre neki dan.

Hronologija mog Wizz Discount članstva izgleda ovako:

1. članstvo april 2011.-april 2012.

2. članstvo novembar 2012. - april 2013.

Očigledno su mi oni nadovezali novo članstvo na staro, tj. uračunali da sam ga koristio u periodu april - novembar 2012, tačnije zakinuli su me za skoro 7 meseci.

Ako uspeš da rešiš nekako problem javi!

Naravno. Kad proveravam cene karata, kaze mi kao vase clanstvo je isteklo, zelite li da produzite?

Zanimljivo, stranica na srpskom a ne podrzavaju srpski jezik za resavanje problema. Zahtev poslat na engleskom.

Kao što rekoh pre neki dan Ryanair je malo dete za Wizz, koliki su lopovi ovi drugi postali.

Već neko vreme sam se baš naložio da uplatim 300€ na Wizz račun. Pošto na sajtu nema uputstvo kako to uraditi, piše samo pozvati call center, nevoljno to uradim. Ne treba da napominjem da su me nekoliko puta izbacili posle višeminutnog čekanja, da bi mi na kraju kada sam uspeo da ih dobijem rekli da pogledam na sajtu broj računa za bank transfer i da samo treba upisati moj broj Wizz Club-a. Naravno, to nisu mogli da napišu na sajtu, kako bi zaradili još koji dinar na pozivima, slepci! Nakon toga počinje moje višednevno maltretiranje po raznim bankama, između ostalog prvo sam bio u UniCredit u Airport City-ju gde su mi prvo rekli da oni to ne mogu da urade, da idem u svoju banku. Onda se sve ponovilo i u mojoj Banca Intesi, da bi ja na kraju popizdeo i opet odem u UniCredit i posle dužeg objašnjavanja, uspem nekako da uplatim 33.000 din. Onda čekanje da se te pare pojave na računu, 1, 2, 3 dana... danas 7-mi dan. Pozovem banku, kažu pare su prebačene još prvi dan. Ponovo pozovem Wizz call center, objasnim o čemu se radi, pita me čovek za podatke... aaaa, jeste legle su pare, evo sad ću ja to da prebacim na vaš račun, biće u roku od 24 sata.... ali gospodine samo da znate, sada vam je sve jedno na koji način plaćate karte, taksa od 800 din mora da se plati!!!?$#&!?*!!!??? Ja odlepio, sad počinjem i da se derem. Reko, zašto onda to lepo ne napišete na sajtu, nego ljudima zarobljavate pare. Kaže: Gospodine, to piše na sajtu, a pare vam nisu zarobljene, možete da ih koristite za plaćanje karata kad god poželite. Ja mu kažem da to nigde ne piše za Wizz račun, on ćuti, pitam dal sad postoji mogućnost da mi se te pare vrate i dobijem naravno odgovor koji sam i očekivao da dobijem, ne.

Spustim slušalicu, ko mi je kriv kad sam majmun...  :psuje:

ček šta?8oodin iako imaš wizz account?jel ima neko da potvrdi ovo  ko ima račun,koja onda svrha uplatiti im pare mamu .. ..... lopovsku

Posto se nisu udostojili da odgovore na mejlove, a nemam namere da nabijam racun fiksnog telefona (i time me clanstvo u klubu dodje jos vise), smaram ih preko fejsbuka. Rekose malo pre:

"Dear, from facebook level all we can do to help is ask you to use the 'Compliment or Complain' button at the top of the page, just under the background photo."

Tamo sede neki trolovi izgleda. :bag:

ček šta?8oodin iako imaš wizz account?jel ima neko da potvrdi ovo  ko ima račun,koja onda svrha uplatiti im pare mamu .. ..... lopovsku

Pa evo ja ti potvrdih u celoj svojoj priči. Juče sam kupovao karte sa Wizz računom i platio sam 800din uz svaku kartu.  :psuje:

Znate li da li bi Wizz trebao iz Beograda da leti i preko zime?

I,ako bi,kada inace te karte budu dostupne za kupovinu?

Jel moze iz Srbije da se plati bankovnom doznakom i jel neko placao tako,zato sto me buni ova napomena na kraju teksta

Из Србије се могу вршити само банковни транфери НЕРЕЗИДЕНТА у динарима (РСД).

Prvi put planiram  da putujem sa  low cost  comanijom  Wizz,i imam mnogo  dilema , rizikujem da  postavljam pitanja u stilu  plavusice  pa i ako ispadnem  malo  glupacica vi mi  odbite na tu cinjenicu  :LOLLL:

Naime  plan je da kupim kartu  za  1 jun za Getebourg (Se) sa datumom povratka  18 avgust 2013. to je manje od  3 meseca taman koliko je  potrebo  boraviti  bez vise. Medjutim zanima me da li neko ima iskustvo sa srpskim pasosom i dolaskom  na  aerodrom u Ge da li na pasoskoj  kontroli zapitkuju  i  traze neke  uslove ,tipa koliko  novaca nosite,  pozivno pismo i sl. Napominjem prvi put putujem u  Svedsku, znam da neke zemlje traze, a mislim da li  je drugacije kad se  dolazi  vec  sa povratnom kartom.

e, sad ono sto se tice Wizz-a,  planiram da  ponesem  1l nase domace  rakije koja je u originalnom pakovanju,odn.tzv  gift pakovanje flasa u kutiji (u pitanju je luksuzna  "Zuta osa"), to nosim  kao poklon  jednom svedjaninu  i stalo mi je da je odnesem bas tako  kako jeste, medjutim zbunjuju me  iskustva  predhodnika  koji  kazu ne sme nista  vise od pakovanja  od 100ml. Da li ja tu flasu mogu da spakujem u veci kabinski prtljag  za koji  placam  doplatu uz  kartu ??

Dalje, me  zanima recimo  pinceta, griclkalica dovoljeno ili ne ?? Dalje me zanima ako je  kofer veci od  dimenzija  kabinskog  kofera  jer imam kofer koji je velicine 60x40x25  da li je bolje da platim  u startu extra ptljag koji ide u dno aviona    ili se to jedino na  chekiranju  prtljaga na aerodromu moze uciniti ,naravno  pod uslovom da  ne prelazi odredjenu kilazu od  15 kg  ?? 

Bila bih vrlo zahvalna ako bi neko imao  dovljno strpljenja  i bio raspolozen da odgovori na moja pitanja   

Za aerodrom u Geteborgu i njegova pravila ne znam ali mislim da je odgovor na sva ostala pitanja- cekirani prtljag. Em mozes koliko hoces tecnosti em ne moras da brines za dimenzije prtljaga.  :)

u cekirani prtljag mozes da stavis makazice grickalicu i ostale stvari kao i rakiju, posto ti svakako kofer prelazi dimenzije za rucni prtljag bolje odma plati i ne misli.

Aleksa,

Cekaj  to znaci  da mi je dovoljno da checkiram prtljag na  aerodromu i  tad platim ako sam te dobro  razumela  ?? (blondy  :stupid:) ili mislis  da mogu uz kupovinu karte ?? :LOLLL:

u cekirani prtljag mozes da stavis makazice grickalicu i ostale stvari kao i rakiju, posto ti svakako kofer prelazi dimenzije za rucni prtljag bolje odma plati i ne misli.

ooh, izvini Milane  kasno videh tvoj  post, oprosti ,hvala lepo  na odgovoru, daaa  to mi je bilo potrebno da znam  clap.gif' alt=':clap:'>

Ne, platices preko net-a a cekiraces ga za pultom na aerodromu. Realno, mozes i na aerodromu da platis ali je dosta skuplje.

preko njihovog sajta je cena 2200 po letu a na aerodromu 3300 tako da ti je svakako bolje odmah da platis