Jump to content

Featured Replies

Na koju foru na Wizz-ovom sajtu lepo piše da je promena imena po letu po putniku putem sajta 4.950din. Odem na promenu imena, promenim ime i hoće da mi naplate 9.900din. U obračunu piše usluge: 2 promene imena. Pomislila sam da je to 4.950 za ime i 4.950 za prezime. Pokušam da promenim samo ime (bez prezimena) i dalje piše 9.900.

Pokušala sam i opet da se ulogujem, i opet isto.  :?

:D

promena imena ti je 4900 za jedan let, a ti imas povratnu kartu, znaci 2 leta :)...

kod low costova je uvek karta u jednom pravcu, a povratak sa iste destinacije se racuna samo kao nova karta...

znaci, promena imena za tamo i nazad je 100 evrita, tako da se to obicno ne isplati ljudima hehhe

Wizz Air emergency in Rome Fiumicino – Update

Wizz Air flight W6 3141 from Bucharest to Rome Ciampino today (8 June) diverted to Rome Fiumicino with 165 passengers and six crew for an emergency landing due to a faulty landing gear. The aircraft landed safely at 8:15hrs and passengers disembarked using the exit slides. Crew and passengers have reported no injuries and are being assisted by the airline. Wizz Air will work with the authorities on the investigation and sincerely apologizes to all affected passengers for any inconvenience caused by the emergency landing .

http://wizzair.com/en-GB/breaking_news

---

646x404.jpg

http://adevarul.ro/news/eveniment/un-avion-wizzair-aterizat-urgenta-aeroport-italia-trei-pasageri-fost-raniti-1_51b2dc14c7b855ff566e39af/index.html

imam problem sa rezervacijom

1. datum ne mogu da biram iz kalendara, vec ga rucno kucam

2.nece da prikaze sledece dane, vec kucam novi datum

3. izaberem let stikliram ga i nece da nastavi rezervaciju, pise molim cekajte....

Ovako 3. dan za redom.

o cemu se radi? :?

imam problem sa rezervacijom

1. datum ne mogu da biram iz kalendara, vec ga rucno kucam

2.nece da prikaze sledece dane, vec kucam novi datum

3. izaberem let stikliram ga i nece da nastavi rezervaciju, pise molim cekajte....

Ovako 3. dan za redom.

o cemu se radi? :?

[/quote

Svakako da nije normalno, ali kako ne mozes da se prijavis na nalog? da li ti pokazuje netacnu sifru ili nesto drugo? probaj u drugom pretrazivacu, ja sam bas juce rezervisala karte za drugaricu i sve je normalno proslo (mozzila), da li mozda imas viruse u kompu?]

[/quote

Svakako da nije normalno, ali kako ne mozes da se prijavis na nalog? da li ti pokazuje netacnu sifru ili nesto drugo? probaj u drugom pretrazivacu, ja sam bas juce rezervisala karte za drugaricu i sve je normalno proslo (mozzila), da li mozda imas viruse u kompu?]

Imam pitanje vezano za wizz flexy uslugu. Da li, ukoliko je cena karte promenjenog leta manja od cene karte prvobitnog leta, biva nadomeštena ta razlika na wizz account-u? Hvala!  :D

Bookirao sam kartu ali nisam uplatio i za veliki prtljag. Da li mogu  to da uradim kada budem radio online check in?

moze i sada da doda prtljag, sve izmene su moguce dok se ne cekira karta. imas opciju "dodaj usluge"

Imam jedan probelm, vezan za rezervaciju karata na wizz sajtu. Kada stavim jedna odrasla osoba cena je jedna, a kada stavim 4 odrasle osobe (koliko nas, inače, ide) cena se poveća za skoro 50%. Neka iskustva ? Da li bih rešio problem, ako bih, recimo, istovremeno rezervisao sve četiri karte na različitim mestima? Da li njihov sajt proverava ip, da znam da li bih to mogao izvesti sa jednog kompjutera ili moram sa četiri različite ip adrese ?

Stos je u tome sto ocigledno ima jedna ili dve karte po toj ceni a za ostala mesta su druge. Najbolje da pojedinacno rezervises karte (jedino je to neizvodljivo ako hoces da koristis wizz exclusive karticu gde je cena karte niza ako i clan putuje sa pomenutom grupom)Dakle karta po karta , prva ili prve dve ce biti po toj nizoj a ostale po visoj, pa uzmite onda prosek i podelite medjusobno.

Da, skapirao sam to, ali me interesuje da li bih mogao da ih "zajebem" ako bih u isto vreme (sa 4 kompjutera) rezervisao karte po ovoj nižoj ceni? Mislim, kapiram da se to automatski menja, ali sigurno da nmž da promeni cenu dok je karta u procesu rezervacije...?

hvala na brzom odgovoru  ;)

Ne mozes da ih rezervises "istovremeno", transakcije se obavljaju na Wizzairovom server u delicu sekunde, jedna za drugom.

A koliko ukupno rezervacija mogu da napravim sa jednog naloga? pošto mi je povratak iz drugog grada, za povratnu mi trebaju dve rezervacije, da li oni daju da se napravi više od dve ili ne?

mozes koliko hoces rezervacija da napravis i za sebe i za druge ljude. Dokle god ti njima  placas, nema problema :)

Uf, ovo nikad da se završi. Imam jedan problem i zaista bi mi značila pomoć. Sinoć u 10 uveče sam napravio rezervaciju za tri osobe na wizzovom sajtu sa mog naloga (uključujući i mene). Danas sam otišao do unicredit banke, otvorio račun, međutim žena koja radi tamo mi reče da je isteklo vreme za transakcije valjda do 14h. I sad ja imam taj problem što mi ističe rezervacija večeras u 10h, a ja ne mogu da uplatim do sutra u podne.

Da li neko ima iskustva sa prekoračenjem tog roka od 24h, da li to tolerišu (jer njima svakako treba neko vreme za potvrdu uplate) ili će mi skinuti rezervaciju ?

Hvala unapred