Jump to content

Featured Replies

Za Pariz u oktobru je mesecima unazad bilo vrlo jeftinih karata.ja sam za 4 povratne platio 15000 pre ihihi vremena.sad se to priblizilo tako da sumnjam da ce da pada cena drasticno

uhh goni ga..  :psuje: nisam bila tu ranije, i putovala sam sa horom na takmicenja + putovanje sa mojima u Ukrajinu koje je bilo neizbezno (morala sam dici pasos tamo :roll:).. tako da sam uopste previdela ranije da pogledam karte za Pariz, a i ulaznicu na koncert sam dobila bas pre nedelju dana pa sam se odmah zagrejala da nadjem i jeftin prevoz..

medjutim avaj  :cry22:

nadam se da ce ovog puta biti te 'drasticne promene' u ceni za Pariz !  klanj::

inace zar je Krf toliko popularan kada su tolike karte? O.o

Ima jos samo par letova za Krf I zato su sad skupe, bilo je I tih karata za par tisucica

Probaj neku opciju iz Temisvara ili Budimpeste za Pariz, mozda se nadje nesto povoljno. Proveri i Easyjet iz Budimpeste.

Извињавам се ако питам већ постављено питање. Како је повезан овај нови аеродром у Дубаију где почиње да лети виз са међународним аеродромом у Дубаију? Хвала.

Ima jos samo par letova za Krf I zato su sad skupe, bilo je I tih karata za par tisucica

da da, ja sam prijateljima pocetkom juna uzela za 05.09-12.09 za 155 eura, tri karte...nije moglo jeftinije :)

pogledala i Easyjet i ostale kompanije i za polazak iz Budimpeste i Temisvara do Pariza, nista.. sve je skupo isto kao i wizz air sada, a dalji datumi su jos skuplji! O.o sto nema logike kako vidim po postovima.. ali ajde..

nadam se da je to sad neki talas poskupljenja i da ce splasnuti kasnije T_T

Samo jedno pitanje, kupili smo ja i devojka 2 karte Beograd-Dortmund za 3. Oktobar i 2 karte Maleme-Beograd za 3. Novembar. te 4 karte(po 2) ukupno izasle oko 100tinak evra. Odustali smo od puta, je l postoji neka mogucnost povracaja novca u ovom trenutku i kako to funkcionise? Da li se uopste vredi truditi?

Hvala veliko!

Септембарски билтен

НОВО! Доплата за велику кабинску торбу

Како би вам пружила више флексибилности, нова Wizz Air-ова доплата за велику кабинску торбу вам даје даје могућност да промените своју велику кабинску торбу у чекирану торбу путем наше функције "додајте услуге" на wizzair.com

У случају да нисте сигурни у величину пртљага која вам је потребна за ваше следеће путовање, купите опцију велика кабинска торба приликом резервације лета путем интернета. Увек можете да доплатите за опцију чекирана торба тако што ћете платити разлику у цени између велике кабинске торбе и чекиране торбе до три сата пре поласка, ако вам је потребно више простора.

Изаберите своје опције пртљага пре него што стигнете на аеродром и уштедите новац!

Куповина велике кабинске торбе или чекираног пртљага на аеродрому, кошта више новца и ствара непотребне неприлике пре лета.

Величина вашег пртљага ће бити проверена на аеродрому, зато прочитајте нашу политику пртљага купите опцију која одговара вашим потребама унапред, најмање три сата пре поласка.

Одабир ваше опције пртљага на wizzair.com или преко апликације за мобилне уређаје није само лак, већ такође штеди ваше време и новац!

НОВО! Чекирање 30 дана унапред

Желите да се побрините за чекирање на ваш лет што је пре могуће? Сада можете да се чекирате путем интернета на wizzair.com или путем наше апликације за мобилне уређаје пуних 30 дана пре поласка.

Посетите wizzair.com или нашу мобилну апликацију пре вашег лета да одаберете опцију пртљага и уштедите време и новац!

Bolje da uvedu mogucnost kupovine vezanih karata i prtljaga koji ih prati (kao kod Pegazusa). Jeste da je moguce dosta kombinovanja sa njihovim letovima, al ako ima 2 leta tamo i 2 nazad, a treba doplatiti za vecu kabinsku torbu, pa jos ide dvoje... :death:

pa njima i jeste u interesu da vise platis :))) Cudi me da su i ovo dopustili, mada verujem, vecina ce u svakom slucaju odmah uzeti cekiranu torbu, pre nego veliku kabinsku, jer ona i nesto nije velika...

pozdravi svima na sajtu :)

kupila sam karte prije 2 tjedna-puno su mi pomogli komentari i savjeti s ove stranice.

idem iz tuzle za malmo u 11. mjesecu i sve je to bilo uredno i ok dok mi danas nije dosao mail da je povratni let prebačen s 13.11. na 11.11. pošto nemam namjeru bit tamo samo 2 dana bolje da produzim..ne odgovara mi daj povratni datum-sto da radim????

Da limozes duze da ostanes u Malmeu? PRobj da te prebace na kasniji let? Ono sto sam ja radila u tim slucajevima je da, ako je za kasnije takodje povoljna karta, kupila bi odmah tu kartu, a ovo sto su pomerili trazila da mi refundiraju 100% ili da prebace na wizz account sa 120% refund.

zvala sam onaj njihov centar u bosni i nitko mi se ne javlja cijelo jutro...mogu ostat tamo duze sto bi mi vise i pasalo..

kako i od koga traziti refundaciju?

probaj na ovaj link, bez obzira sto ti let nije otkazan nego pomeren, tako sam ja uradila i refundirali su mi novac posle nekih mesec dana, ali ja sam sama kupila drugu kartu, jer nisam htela da cekam povracaj novca jer bi karte poskupele u medjuvremenu:

http://wizzair.com/sr-Cyrl-CS/Claims

hvala na savjetima-dobila sam ih nakon nekog vremena i samo su mi prebacili sa 11. na 15.

pitala sam jel se sto naplacuje to kako znaju muljat al rekli su da ne treba nista.. :)

Meni lici da je to sezonski let, pa ga zato privremeno ukidaju do proleca, ali, treba proveriti.

Treba mi za Malme povratna početkom decembra. Trenutno je oko 7400 RSD. Šta mislite, da li da kupujem ili ima šanse da pojeftini? Znam da pravila nema, pitam čisto za procenu od strane putnika koji često putuju Wizz-om  ;D

Ne verujem. Jedino ako bude 20% popusta ali s obzirom da je popust bio pre par dana, verovatno neće uskoro.

Hvala ti pedjalon. Znači, da kupujem? Misliš da kasnije mogu da budu samo skuplje?