Jump to content

Featured Replies

danas i sutra(24. i 25.apr.)

20% popusta u wizairu za letove do kraja juna! :)

vredi pogledati!

pozzz

usput,

ns-temisvat, kolima, kakav je put...jel preko zrenjanina, ili kikinde...

pozzz

usput,

ns-temisvat, kolima, kakav je put...jel preko zrenjanina, ili kikinde...

pozzz

Put pravi vojvodjanski...lagani i bez skretanja :)

Preko ZR naravno...usputne stanice nakon toga Srpska Crnja, Jimbolia. ;)

Uz avionske karte Temisvar-Rim uplatili smo i prevoz wizz air-ovim busom od rimskog aerodroma do Terminija. Zna li neko gde cemo preuzeti karte za bus? Odmah u Temisvaru ili posto sletimo u Rim?

Hvala unapred

Da.Popusti su 20%, ali su do juce karte bile 19 RON u jednom pravcu za polovinu jula, a sada su sa popuistom 169RON!A da li neko zna kada se kupuju karte za low cost, da li traze i broj pasosha, posto moj suprug ima novi pasos, a ja i dete jos uvek ne.Treba da ih dobijemo za 20-ak dana?

Бројеви пасоша ти требају тек недељу дана пред лет кад мораш да урадиш онлајн чек ин. За куповину не.

Da.Popusti su 20%, ali su do juce karte bile 19 RON u jednom pravcu za polovinu jula, a sada su sa popuistom 169RON!A da li neko zna kada se kupuju karte za low cost, da li traze i broj pasosha, posto moj suprug ima novi pasos, a ja i dete jos uvek ne.Treba da ih dobijemo za 20-ak dana?

Popusti su samo za letove do kraja juna.

Na wizz air-ovom sajtu sam procitao da najkasnije tri radna dana pred polazak treba na mail adresu da stigne vaucer za autobuski prevoz od aerodroma u Rimu do Terminija. Tu bi trebalo da budu svi podaci o tacnom vremenu i mestu polaska autobusa. Zna li neko nesto o tome?

More cheap flights from Budapest to be launched by Wizz Air

Monday 26 April 2010

Wizz Air has announced its intention to launch new cheap flights from its Budapest base thanks to the basing of a fourth Airbus A320 in the Hungarian capital.

The aircraft will move to its new base on July 24th, which will allow the airline to offer three cheap flights to London Luton a day - an improvement from the existing two daily services.

Additional flights will also operate on Wizz Air's routes to Malmo-Copenhagen, Turku and Bourgas from Budapest, while three-times-weekly services to Frankfurt-Hahn will resume.

Elsewhere, the carrier will also commence twice-weekly flights to Bari from the Hungarian capital.

Jozsef Varadi, Wizz Air's chief executive officer, said the airline is attracting more passengers in the country.

"Building on this momentum we aim at achieving over 20 percent passenger traffic growth in Budapest in 2010," he commented.

Meanwhile, the airline will commence cheap flights to Tampere from the Polish seaport of Gdansk on June 13th.

Ja se zaleteo da iskoristim taj popust od 20% kad juce bas da pogledam opet cene i vidim da bih prosao jeftinije 20e bez tog popusta!  :psuje:

to se i meni desilo kad sam kupovao karte krajem prosle godine :/

popizdeo sam

btw, sad videh da su ubacili luton do splita i dubrovnika

koliko se ceka da posalju na mejl? drugarica je kupila karte preko wizza i pisalo je confirmed, medjutim mejl ne stize pa ona vec panici..

ne znam mozda je to normalno,meni je uvek stizalo odmah,ako neko ima iskustva da stigne i kasnije,daj recite ljudi da joj prenesem da se smiri:D

sta se radi u slucaju da mejl ne stigne?hvala puno  :) :) :)

I meni je stizalo odmah, ne znam sta je posredi. Moguce je da je zbog ove guzve oko vracanja novca zbog vulkana ili zbog promene datuma leta zbog istog, pa je neka frka i guzva, ma da, ja mislim da sve to ide automatski. Ako je bas upala u frku, neka proba da zove call centar.

nek ti pogleda drugarica da nije upisala pogresan e-mail. mislim da je slanje potvrde automatsko.

Zdravo drugari...

Evo i ja resio da poletim u svet wizz air-om, i ko sto nas narod kaze "ko pita, ne skita", resih da vas priupitam par stvari...

12.06. iz Temišvara treba da poletim za Barselonu, a 17.06. da odletim iz nje.  :pivoooo:

Kada sam radio prvu rezervaciju išao sam na bank transfer, da bi mi kasnije u banci objasnili kako je plaćanje letova na taj način nemoguće, osim ako bla bla bla.. :shockkk:

Tako da je prvo pitanje da li je neko plaćao wizz karte bank transferom, i kako to zaista funkcioniše?

Drugo je da li je moguće platiti let VISA Virtuon karticom, ili ne?

I treće da li neko od vas ko je putovao u Barselonu može da mi preporuči neki jeftini smeštaj, koji je po studentski standardima? :)) smartass

Toliko za sada, hvala vam unapred! :mah:

Evo ja cu da ti dam odgovor na prva dva pitanja:

1. detaljno, detaljno procesljas ovu temu, ima reci o placanjima bank transferom, trazi OTP banku...

2. Mozes da placas Visa Virtuon karticom (koliko sam ja do sada pratio, vecina na forumu fira Visa Internet, ali to je fora sa nazivima od banke do banke, ova Virtuon je od banke Raifajzen pretpostavljam)

Hm, mozda je meni promaklo ranije, al tek sad sam na Wizzovom sajtu primetila da letovi Beograd - London (Luton) krecu vec od 20.06.  ;) Prvobitno je bilo najavljeno da krecu od 24.07. Sad je ipak pomereno za jos mesec dana ranije. Setili se Exita  :)

Zanima me da li cesto kasne Wizz-ovi avioni i da li neko ima bas lose iskustvo sa njima?

Da ne ureknem, ja nisam imala lose iskustvo sa njima. Kasnili su po 15-20 min u odlasku ali su na odrediste stizali u vreme koje je i bilo navedeno na karti kao vreme sletanja.

Zanima me da li cesto kasne Wizz-ovi avioni i da li neko ima bas lose iskustvo sa njima?

ja sam leteo temisvar - rim : u odlasku sleteo pola sata ranije a u povratku smo kasnili 1h

i leteo sam budimpesta - eindhoven : oba smera na vreme....

pre par dana su moje komsije isle temisvar - rim i kasnili su 3 ili 4h....problem kod wizza kad leti iz temisvara je sto ima samo jedan avion pa ako prvi let ujutru iz nekog razloga kasni - kasne i svi ostali tog dana ;) dakle po meni sto ti je ranije let manje su sanse za kasnjenje ;)