Jump to content

Featured Replies

Ja sam Wizz-om leteo Budimpesta - Stockholm Skavsta, Budimpesta - Eindhoven i Temisvar - Rim, i uvek su i odlasci i povrtaci bili na vreme. :)

Danas sam dobila invoice, ali osim toga ima jos neki fajl koji ne mogu da otvorim. Sta li to moze da bude?

Danas sam dobila invoice, ali osim toga ima jos neki fajl koji ne mogu da otvorim. Sta li to moze da bude?

Nista bitno, ne obracaj paznju na taj attachment. Jedino sto ti je bitno je confirmation code.

Evo ja cu da ti dam odgovor na prva dva pitanja:

1. detaljno, detaljno procesljas ovu temu, ima reci o placanjima bank transferom, trazi OTP banku...

2. Mozes da placas Visa Virtuon karticom (koliko sam ja do sada pratio, vecina na forumu fira Visa Internet, ali to je fora sa nazivima od banke do banke, ova Virtuon je od banke Raifajzen pretpostavljam)

Hvala najlepše!!!  :spot:

Da li neko zna da li postoji mogucnost da dodam prtljag na check in jer razmisljam da mi je malo ovih 10 kg a vec sam uradila check -in?

From 1 April Wizz Air eliminates the excess weight fees and makes booking even easier. The airline will apply in the future a single fee for a piece of checked-in baggage regardless of weight (up to 32 kg per baggage).

Po srpski kaze da za sve rezervacije od aprila nema naknade za prekoračenje težine nego jedna cena za komad cekiranog prtljaga bez obzira na težinu (limit 32 kg po komadu).

To ce biti 15 EUR po torbi ako se kupi preko neeta i 30 EUR ako se plaća na aerodromu.

Pride, sad ce da naplacuju 60eur ako prekoracimo 10 kila ili dimenzije za besplatni rucni prtljag. Moje koferce je 57cm i do sada je prolazilo. Cekam samo da me posalju na ono kalupče pa da krene kukanje i plakanje.

ma nemoj da brines, nece ni kalupce da predstavlja problem, osim ako ti koferce nije sa cvrstim ivicama. Uvek se do suza nasmejem kad se setim kako ljudi u ocajanju, zajapureni, uguravaju kofere u to kalupce. I ako kofer nema cvrste ivice i ako sluzbenik na salteru nije zakeralo uvek uspeju u tome. Na sta posle lice stvari iz tih kofera necu ni da mislim. A najjace je kad je tip kofer koji je bio otprilike duplo duzi od dozvoljenih dimenzija mrtav 'ladan stavio vertikalno u to kalupce, tip na salteru se samo nasmejao i pustio ga :-))

okej onda mogu i torbu pa da je uguram nekako!a sto ce tice nakita?jedino mogu da nosim ono na sebi?

From 1 April Wizz Air eliminates the excess weight fees and makes booking even easier. The airline will apply in the future a single fee for a piece of checked-in baggage regardless of weight (up to 32 kg per baggage).

Da li ovo vazi i za nas koji smo karte kupili pre 1. Aprila, i platili 1 torbu za check-in, tj da li i mi mozemo tu torbu da imamo do 32kg? Ili je i dalje za nas ona stara tezina,a zaboravio sam koliko bese :) :) :) ?

Ne vazi za karte kupljene pre 01. aprila. Te karte imaju stari limit od 15 kg. 

pise na rezervaciji karte, ako se ne varam koliki je limit. ja sam putovala 28 aprila sa kartom kupljenom u martu, pisalo je 15 ali ja sam nosila samo rucni prtljag.

Je l' je neko uradio skoro Bank transfer preko OTP-a za wizz air, sta se zbiva na kraju sa 10 eura kojih banka rezervise na mesec dana?

Je l' je neko uradio skoro Bank transfer preko OTP-a za wizz air, sta se zbiva na kraju sa 10 eura kojih banka rezervise na mesec dana?

Ne rezervise ih banka na mesec dana, nego njima sistem ne moze uopste da funkcionise ako na deviznom racunu nema min 10eura. Tako sam ja imala nesto vise novca na tom racunu i kada sam htela da podignem zakljucno sa tih 10eura koji su mi ostali od jedne kupovine avio karte sistem opet nije dao. Tako da kad zatvaras racun, oni ti vracaju tih 10eura.

Interesuje me, posto na sajtu Wizz air-a na listi aerodroma gde je moguce izvrsiti web check-in nema Beograda, a ja letim u junu iz Bgd, da li moram da platim na aerodromu, a to je 10Eura po osobi? Ili ce mozda to biti moguce kada proradi linija?

Ja bih rekao da to jednostavno ne moze da se uradi na nekim aerodromima jos i da na istim vazi sistem kao i pre uvodjenja web check-in-a. Dakle, uradis ga na aerodromu i nista ne placas!

na aerodromu besplatno ako nema mogućnost preko sajta. tako je i za fiumicino, bila prosle nedelje.

Mozete li mi reci kakva su vasa iskustva putovanja sa doticnom kompanijom? Da li je bilo nekada nekih vecih problema?

Posto treba da putujem za Barselonu 23-og maja i nasla sam iz Budimpeste jako povoljnu kartu, nekih 40 eura.

Da li si je kupila?

posto mozda vec danas ta karta ne bude imala tu cenu...

Sve pohvale za wizz... da si malo prelistala temu videla bi da nema losih reci za njih

Da, nemoj da ocekujes da ce ta cena biti vecno, kupi je sto pre. Inace, ne bih se bas slozio da su sva iskustva sa wizzom odlicna. Ono sto se mnogima desilo a meni se uopste ne svidja, je to sto cesto menjaju datume leta, tako sto ih pomere za 2-3 dana unapred ili unazad. Naravno, ispadnu fer sto se tice mogucnosti zamene leta i povracaja novca, tu nemam zamerke. Ali, to zna nekad da pokvari planove, pogotovo ako imas vezani let ili si ogranicen sa vremenom.

Inace, ne bih se bas slozio da su sva iskustva sa wizzom odlicna.

Slazem se. Iako sa Wizzom nisam do sada imala losa iskustva, smrznem se kad cujem kako su ovih dana samo ukinuli liniju Zagreb - Dortmund... ko je kupio karte ili platio smestaj za dalje (npr. do Pariza ili Amsterdama) ko mu je kriv  :death: