Jump to content

Featured Replies

Ukinuli potpuno?

Ukinuli od 01.06. do daljeg. Moji prijatelji kupili karte jos u martu i pre neki dan samo dobili obavestenje da se let otkazuje i da ce im vratiti pare. Nisam nikad putovala na relaciji Zg - Dortmund ali ljudi koji jesu kazu da je avion uglavnom bio praznjikav, sa ne vise od 30 ljudi. Videcemo kako ce biti na liniji Bgd - Dortmund.

:bang:Stvarno strasno! Ja sam kupila karte za 22.06.ali se nadam da ce sve biti OK posto je tek pocetak njihovog rada kod nas. Najgore je to sto iz Dortmunda imam kupljene karte za voz do Pariza...

:bang:Stvarno strasno! Ja sam kupila karte za 22.06.ali se nadam da ce sve biti OK posto je tek pocetak njihovog rada kod nas. Najgore je to sto iz Dortmunda imam kupljene karte za voz do Pariza...

Ma naravno da ce biti OK  :spot:

Na sajtu "Jeftino putovati" nadjoh da Wizz Air uvodi još jednu uslugu. Ako kupite "jamstvo za kašnjenje", a vaš let kasni 2 sata ili više, na vaš WIZZ račun će se dodati iznos od 100 EUR (po putniku). Taj kredit možete koristiti na bilo kojem Wizz Air letu i svim dodatnim proizvodima, a može se kupiti za let u jednom smeru za sve putnike na rezervaciji.

Usluga jamstva za kašnjenje košta 10 EUR po putniku.

ma muftare jedne, bas sam pretio cene iz temisvara za madrid ovih dana i nije se menjala i ladno sat vremena pre ove promocije oni je povecaju za nekih 15ak % da bi je od 12 kao smanjili za 20%.

vec je bilo reci o tome ovde, i ne bi me cudilo da cene budu iste i posle ovog "famoznog" popusta..

Ista stvar i sa kartama Bgd - London. Npr. karta u jednom smeru, za odredjeni datum, kostala 39 eur sve do 17.05. Podigli je na 49 eur 18.05. tokom dana. Onda opet juce uvece pogledam - podigli je na 79 eur. I evo danas, dobri Wizz daje popust na tu kartu - nije 79 eur nego 63.99 eur.  :hihi:

Mada, ima karata koje jesu snizene sa 29 eur na 23 eur.  :roll:

Ja sam kupila BG-Dortmund za 19.6. i danas su mi poslali da se let pomera, ali koliko vidim sve je ostalo isto, i broj leta i vreme uzletanja/sletanja. Ostala sam skroz zbunjena  :?

Kao trebalo bi da potvrdim da prihvatam izmene, a ja ne vidim nikakve izmene  :102:

Mora da im je nesto sistem prolupao, nista mi nije jasno ...

Ima li neko da leti u juni i da je dobio slicno obavestenje?

Inace, vidim da su karte za Dortmund pojeftinile, sad su 14.99 EUR, a bile su 19.99 ...

... nesto mi mirise da su se ovde slabo ljudi primili na wizz  shtrumpf

i ja sam dobila isto obavestenje. Imam karte za 22.06.i povratne za 01.07. i pise da je isto vreme i isti datum!Ne znam sta da radim!

Па можда су се слабо примили на дестинације? А и јако мало људи је још информисано и писмено када је реч о лов кост путовањима.

Upravo sam zvala Wizz u Poljskoj. Radi se o 5 minuta razlike! 5 minuta kasnije polece iz Bgd, i isto tako iz Dortmunda. bez brige!Potvrdite!

dortmund-beograd letovi su na promociji, za drugu polovinu juna.

4.99+14.99+10(kartica)=29.98e povratna

Nakon procitanih 32str ovog topica mogu ici da spavam!

Ja hocu za koji dan da kupim isto do Dormunda al 29.juna a onda odatle do Poznana.

Pitanje koje nisam video da je neko postavio - sta je

Pre-boarding fee (bus)

via wizzair.com & call centre Per flight per passenger 2.5 EUR / 2 GBP

Pre-boarding fee (bus)

at the airport Per flight per passenger 5 EUR / 4 GBP

Pre-boarding fee (aircraft)

via wizzair.com & call centre Per flight per passenger 4 EUR / 3 GBP

Pre-boarding fee (aircraft)

at the airport Per flight per passenger 8 EUR / 6 GBP

I gde to treba da platim?? A inace, i taj online check in fee jel mi odmah skinu sa racuna tih 5e ili placam tamo?

I izgubljen sam u procitanim informacijama, nikad toliko nisam neki topic iscitao...

Sve ovo sto si naveo su dodatna placanja u slucaju da zelis da imas prioritet prilikom ukrcavanja. Ne obracaj paznju na to i ne placaj nista od toga. Uci ces u avion i ovako i onako  :)

Za online check in se ne naplacuje nista (besplatan je). 5 eur se placa ako ne uradis online check in nego se checkiras na aerodromu. Pisalo se o tome vec ovde, nema razloga da ne uradis online check in.