Jump to content

Featured Replies

Regrettably your card has been declined.

Please go back to the payment page and ensure

that the information you entered was correct.

Otherwise, please try another card or call our

telesales centre.

А све куцам као и прошли пут, о чему може да се ради сад.

Занемарите овај пост изнад и сад помозите са другим питањем.

Ортак купио карту али му у статусу пише Pending. Који је сад то ђаво?

Занемарите овај пост изнад и сад помозите са другим питањем.

Ортак купио карту али му у статусу пише Pending. Који је сад то ђаво?

Hm, kao da kartica jos uvek nije autorizovana?!? Da li je skinut iznos sa kartice? Il nek pise na ovaj mail pa da pita sta je: [email protected] il nek zove Call Centar.  :102:

Da ne bih morao opet da citam ceo topic, a zaboravio sam pa moram da pitam, jel mi samo treba confirmation code kad odem na aerodrom? Mislim na BG, posto nema online check-ina pa nema ni boarding karte.

Tj, hoce li mi oni istampati neku kartu kad odem na aerodrom il kako to vec ide? Posto putujem za dva dana.

Da ne bih morao opet da citam ceo topic, a zaboravio sam pa moram da pitam, jel mi samo treba confirmation code kad odem na aerodrom? Mislim na BG, posto nema online check-ina pa nema ni boarding karte.

Tj, hoce li mi oni istampati neku kartu kad odem na aerodrom il kako to vec ide? Posto putujem za dva dana.

Sve je tako kao sto kazes.  :)

Evo da i ja podelom svoja islustva sa wizzair-om

Iz Temisvara ka Barsi,manje vise sve ok,polazak kasni 20 min,dolazak u Barsu ranije od planiranog za tih 20 min,kako nemam pojma :)

Let skroz ok,sto se mene tice i nisu tako neophodna mesta sa vise prostora za noge,jer za tako kratak let se moze izdrzati bez problema.

Povratak iz Barse,kasnimo u polasku ceo sat,a u dolasku u Temisvar kasnimo pola sata. Sto se tice peta, totalna opustencija, slucajno ulazimo kao prvi na vrata na repu aviona i stjuart nas poziva do sredine aviona i pita znamo li Engleski,odgovor potvrdan i smesta nas covek na mesta sa natpisom "reserved",samo se zahvaljujemo i uzivamo u letu,nas dvoje na tri sedista, i jos dodatni komfor za noge.

Tako da za prvi put ovim vidom putovanja ja sam vise nego zadovoljan.

Srecan put svima koji se spremaju na put i uzivajte

Planiram da kupim karte za Pariz, medjutim kad sam krenula da ubacujem nasa prezimena, na sajtu Wizz-a ne prepoznaje fontove i ne mozes da ubacis slova: Ć Š Đ i sl. Sta raditi? Pretrazih forum, ne nadjoh nista. Neki hint, pls.

Fercera karta i bez nasih fontova  ;) Nema potrebe da ubacujes SH, TJ... Budi bez brige, unesi S kao SH i C kao TJ  :tt:

@Guja

samo kratko pitanjce.... idem na isti taj put za 3 dana!

dakle kada dođem na temišvarski airport logujem se na web-check in, ovaj odprinta boarding pass (pretpostavljam da je neki terminal postavljen) a onda idem samo da predam prtljag... redovno na šalter... i to je to?

Za web check in mi treba samo onaj code iz emaila?

@Guja

dakle kada dođem na temišvarski airport logujem se na web-check in, ovaj odprinta boarding pass (pretpostavljam da je neki terminal postavljen) a onda idem samo da predam prtljag... redovno na šalter... i to je to?

Web check in radis na Wizzovom sajtu i stampas pdf boarding pass.

@Guja

Odradi to kod kuce ne moras tamo na aerodromu i odstampaj negde,ako sam te dobro razumeo

Možda glupo pitanje... ali tamo na sajtu piše da je web check in 2 sata do 40 min pre poletanja..da li to znači da se ipak mogu čekirati bilo kada u toku tog dana ili baš mora u tom periodu?

Možda glupo pitanje... ali tamo na sajtu piše da je web check in 2 sata do 40 min pre poletanja..da li to znači da se ipak mogu čekirati bilo kada u toku tog dana ili baš mora u tom periodu?

Web check in mozes da uradis pocev od 7 dana pre datuma putovanja do 3 sata pred let. A predaju prtljaga (ako ga imas) i pregled boarding passa radis na Wizzovom salteru 2 sata do 40 min pre samog poletanja. Dakle, ako putujes za 2-3 dana, kao sto si rekao, web check in mozes uraditi vec sada, sa svog racunara. Ne zaboravi da uradis web check in i za povratak.

Stigoh danas sa putovanja! Let sa Wizz air-om na liniji Dortmund-Bgd i nazad je stvarno bio sjajan. Rucni prtljag uopste nisu kontrolisali. Tacno u minut smo oba puta poleteli. Sto se tice vozova na relaciji Dortmund-Paris, Paris-Amsterdam i Amsterdam-Dortmund, u sekund tacni. Ama nikakvih problema. Inace, ako neko planira u Pariz turisticki, neka obavezno kupi karte preko interneta za muzeje , jer su redovi kilometarski, a mi smo bez cekanja svugde prolazili i stedeli vreme. A Amsterdam je cudo! :party::mrgreen:flowers::

Stigoh danas sa putovanja! Let sa Wizz air-om na liniji Dortmund-Bgd i nazad je stvarno bio sjajan.

Jel bio solidno popunjen avion do tamo i nazad?

Vidim da su produzili liniju Bgd - Dortmund i na zimski red letenja. Super!!

Hvala na odgovorima! Chekirah se!

E da, roditelji sa decom se prvi ukrcavaju!

Ovo me raduje ako važi na svim letovima :)

I ja sam isto skoro leteo BEG-DTM-BEG i bio sam veoma srećan kad sam video koliko ljudi putuje avionom (hehehe a još srećniji kad na autobuskoj stanici u DTM nisam video srpske gasterbeiter autobuse, a 3 bosanska su bila npr.. Počinju ljudi malo da razmišljaju;))

Kada se web check-inujemo ;) , stampamo li boarding pass u boji ili moze i crno-belo?

Kada se web check-inujemo ;) , stampamo li boarding pass u boji ili moze i crno-belo?

Moze i crno-belo  :D