Jump to content

Featured Replies

pa dobro ljudi ajde shvatio sam...ccc...kako ste kritichki raspolozheni! ;)

Pitao sam najvishe zbog toga da mi ne kazhu da moram da platim carinu ili da moram da otpakujem vetj zapakovanu kutiju sa sve mashnom. :)

HVALA na odgovorima. Napisatju utisak kada se vratim! Pozz

Malo pre sam kupio kartu za preko wizzair sajta. Medjutim kad sam kucao imena putnika slucajno sam ispred imena jedne drugarice zaboravio da uklonim oznaku Mr i stavim Ms. Ne znam koliko je to bitno. Da li to moze nekako da se popravi i da li ce mozda mojoj drugarici da prave problem prilikom chekiranja na aerodromu? (Ili mozda da je savetujem da pokusa da promeni pol pre putovanja :)  ?)

Malo pre sam kupio kartu za preko wizzair sajta. Medjutim kad sam kucao imena putnika slucajno sam ispred imena jedne drugarice zaboravio da uklonim oznaku Mr i stavim Ms. Ne znam koliko je to bitno. Da li to moze nekako da se popravi i da li ce mozda mojoj drugarici da prave problem prilikom chekiranja na aerodromu? (Ili mozda da je savetujem da pokusa da promeni pol pre putovanja :)  ?)

He, he, to sam i ja isto uradio, samo za sebe, obrnuto, pa sam ispao žensko. Žestoko sam se usrao da će me vratiti sa aerodroma, pa sam nazvao call centar i zamolio da isprave to, što su bez problema uradili (bez naplate provizije za promenu imena). Ne znam šta bi se desilo da sam ostavio tako, ali sumnjam da bi pravili problem. Opet, bolje ti njih nazovi i traži da ti isprave. Broj srpskog call centra je: 0903 301 103.

Malo pre sam kupio kartu za preko wizzair sajta. Medjutim kad sam kucao imena putnika slucajno sam ispred imena jedne drugarice zaboravio da uklonim oznaku Mr i stavim Ms. Ne znam koliko je to bitno. Da li to moze nekako da se popravi i da li ce mozda mojoj drugarici da prave problem prilikom chekiranja na aerodromu? (Ili mozda da je savetujem da pokusa da promeni pol pre putovanja :)  ?)

I meni se jednom desilo da sam bio Ms i niko nije ni obratio paznju na to...

hej ljudi,

probao sam ovo da nadjem, ali bezuspesno...

Izgleda da je moguce platiti prtljag online i nakon kupovine karte, da li cena ostaje ista (15 evra) ili ne?

hocu danas da bukiram let nazad, ali jos nisam potpuno siguran da se vracam:)

hvala unapred...

Izgleda da je moguce platiti prtljag online i nakon kupovine karte, da li cena ostaje ista (15 evra) ili ne?

Da.

e pa onda super, kartu cu da kupim uskoro, a prtljag kad budem siguran da letim:), kad vec cena ostaje ista...

hvalaaaa...

Da.

btw. zaboravih da pitam da li se taksa (5 evra u mom slucaju) placa ponovo?

btw. zaboravih da pitam da li se taksa (5 evra u mom slucaju) placa ponovo?

Mislim da se ne plaća, ali nisam siguran.

Izvinite ako je neko vec pominjao, da li, kada se putuje wizz-om, na aerodromu mora da se bude dva sata pre leta ili moze manje? Konkretno me zanima Forli - Temisvar. Krece u 8:45. Nezgodno je vec u 7 naci se u Forliju na aerodromu ako se dolazi iz 160ak km udaljenog mesta. Citala sam da je Hekata pisala o negativnim iskustvima sa aerodromom u Forliju, u smislu veze i prevoza. Ima li nekih noviteta na tu temu?  Hvala na odgovorima.

Ako se cekiras online i imas samo rucni prtljag onda je samo vazno da prodjes kroz security i da se ne zatvori gejt, znaci 20-25 min pre leta bi trebalo da bude dovoljno. Ako cekiras torbe onda minimum 40 minuta pre leta.

Znaci, sa koferom oko sat vremena pre leta bi bilo dovoljno? Cekracu se online i za odlazak i povratak pre nego sto krenem. Da li moze tako, posto je samo jedan vikend u pitanju, odlazak petak, povratak ponedeljak?

jeste da je online cekiranje, ali ne treba zaboravitri da mi treba da pokazemo kartu koju smo odstampali, posto nismo iz EU. tako da mu dodje na isto da li prredajes prtljag ili ne, jer se opet moras pojaviti tamo, i oni ti na boarding pass lupe neki wizzov pecat, tako nesto, pa tek onda mozes da ides na gate

Pa, koliko onda MORA ranije da se dodje? :? Sad, oko prtljaga ste me zbunili, planiram jedan rucni (ono sto ide sa mnom u avion) i jedan kofer, (do koliko ono sme, 32 kg?) za cekiranje, u prtljaznik. Hekata, ima li nekih novih informacija za aerodrom u Forliju? ;)