Jump to content

Featured Replies

E videla sam , hvala ti !

A za ovo uklapanje to je i problem kako si naveo. Iz Memingena za BG će on tog dana već poleteti, a ja ću tek sleteti, znači, mora da čekam onaj za 3 dana tj. da boravim u Memingenu.

.ili da se vratis preko brisela gore spomenutog pa za Beograd....ako se pogodis sa danima i sa cenom (sigurno ce izaci mnogo jeftinije od 3 dana u Memmingenu)...

Nisam bas proveravao datume, ali, moguce je i u povratku ici na Memingen, pa se transportovati do Stutgarta, 100 i neki km, tamo zanociti, pa odande Germanwingsom za Beograd. Bilo je povoljnih karata, skoro sam kupio za 50 i neki evro pravac. Bolje nego 3 noci u Memingenu :)

Nije mi jasna jedna stvar oko Wizz flex-a. Recimo kupio sam povratnu kartu od 50 evra i doplatio 20 evra za flex. Hocu da promenim datum letova za dan kad karta kosta 40 evra. Naravno, posto je karta jeftinija (a i,a, flex), ne doplacujem nista za promenu. Nije mi jasno sledece: ako opet hocu da menjam datume, koliki kredit ja posedujem nadalje: 50 ili 40 evra?

hvala

Moze li nekako na Wizz-ovom sajtu da se vide prave cene za ceo mesec a ne ono nedelju po nedelju?

Ima ono - Destinations pa izaberes odakle dokle ides i prikazu mesec ali su cene neke okvirne.

Npr za BG-Memm za maj prikazuje 300 i nesto din a cena je kad udjes 90

Pise ti kad vec oznacis kartu od 365 din i onda ti pise sa strane da je ona zapravo 90 din  :banana: , a ostalo su taxe

Nisu ostalo taxe nego im je cena neazurna kad gledas mesecni prikaz.

Sustina je da moras da gledas nedelju po nedelju da bi znao pravu cenu karte

Da li neko zna  preko koje banke se moze izvrsiti transfer u dinarima.U Raiffeisen,Intesi i Otp banci su mi rekli da moze samo u evrima.Plasim se da ce mi propasti karte. :cryy:Hvala unapred

Da li neko zna  preko koje banke se moze izvrsiti transfer u dinarima.U Raiffeisen,Intesi i Otp banci su mi rekli da moze samo u evrima.Plasim se da ce mi propasti karte. :cryy:Hvala unapred

Pre 3 sata sam uplatio novac u dinarima za karte u Unicredit banci, otvoris dinarski racun, a zatvaranje kosta 300 dinara, ukoliko ne planiras da ga koristis i dalje, naravno. Dakle, otvoris racun, obavezno imas odstampan mejl koji dobijes kad izaberes bankarski transfer, uplatis novac i to bi trebalo da bude to, tako su drugi radili. Posle potvrde rezervacije, kad im novac legne, zatvoris racun i mirna Backa.

Ono u sta nisam siguran je sledece: naime, novac sam uplatio 3 sata po rezervaciji sto je u okviru 24 sata koje daju za uplatu, ali transfer nece biti realizovan pre ponedeljka jer banka ne radi transfere vikendom...e sad, da li ce da mi otkazu rezervaciju ili ne, saznacemo uskoro :-). Da li je neko imao slicnu situaciju, dakle, uplata u petak popodne?

Ono u sta nisam siguran je sledece: naime, novac sam uplatio 3 sata po rezervaciji sto je u okviru 24 sata koje daju za uplatu, ali transfer nece biti realizovan pre ponedeljka jer banka ne radi transfere vikendom...e sad, da li ce da mi otkazu rezervaciju ili ne, saznacemo uskoro :-). Da li je neko imao slicnu situaciju, dakle, uplata u petak popodne?

Bez brige, ja sam svojevremeno uplatio 4 dana nakon rezervacije  ;D, bio je petak, potvrda mi stigla u ponedeljak.

Koliko vremena treba cekati, da ti posalju potvrdu, da si platijo?

Ja sam platila sa Visom, sve napisala.. na mail nisam dobila nista :/

Molim vas pomozite mi, ne znam vise sta da radim

Pogledala sem na svoj booking  i pise mi reservation status: NEEDS PAYMENT

Opet pokusam da uplatim sa VIsom, ovaj puta javlja mi da nema gore para, znaci skinulo mi pare, a potvrde nema

Ne znam da li je ovo pitanje postavljeno ali ne bi da prelistam svih 58 strana...

Meni avion iz Budimpešte za Istambul polazi u 6:10. Koliko znam, aerodrom se otvara u 6:00. Na karti piše da torbu moram da predam barem 40 minuta pre leta. Znači, kako ja da predam torbe kad je aerodrom zatvoren?

Dobro zvao sam podrsku za svaki slucaj i rekli su mi da aerodrom radi non-stop...

Inace blago vama u Srbiji, imate svoj broj za Wizzair, ja sam iz Slovenije morao da zovem nekog Indijca u Engleskoj koji me zbog lose veze (skype) nije bas dobro cuo.  :roll:

Ne znam dje nadje da aerodrom u Budimpesti radi od 6 :) Ja sam jednom prilikom imao let u 7 ujutru, GEA kombi me isporucio oko 4 na aerodrom i uredno sam usao, dakle, otvoren je :)

A i odakle ti ideja da jedan Indijac iz call centra u Britaniji zna vise o Budimpesti nego ljudi sa foruma ;)

A i odakle ti ideja da ti madjar zoves u "Indiju" a ne u Madjarsku na svom jeziku? Skype  :yok:?

Pa ne mozes zvati taj broj preko Skypa, to je neki specijalni koji se moze zvati samo iz Madjarske. Isto tako, zvao bih ja i srpski broj samo sto ne mogu...

Cao!

jedno pitanje vezano za liquid koji je unosi u avion - da li cuvena plasticna kesa sa zipom, moze da bude manja od 1l, recimo da prima 200-300 ml i da se u nju stave tri bocice od po 100 i manje? Jer stvarno ne mogu da nadjem vecu  :-[;D

Samo da javim da je potvrda stigla danas, odnosno peti dan od uplate u petak...

Cao!

jedno pitanje vezano za liquid koji je unosi u avion - da li cuvena plasticna kesa sa zipom, moze da bude manja od 1l, recimo da prima 200-300 ml i da se u nju stave tri bocice od po 100 i manje? Jer stvarno ne mogu da nadjem vecu  :-[;D

Zbog kesice od 200ml te privode, i zadrzavaju u pritvoru 24h ;D

Naravno da moze i manja kesa, u vecini slucajeva i ne traze da im pokazes tecne stvari, jer svakako prolazi kroz skener, pa ako vide nesto sumnjivo i vece od dozvoljenog, onda otvaras torbu. Ako je bas bas neki zadrti sluzbenik i ako bas ima vremena na raspolaganju, u najgorem slucaju, moze da te posalje u neku od radnji na aerodromu i natera te da kupis tu "specijalnu" ziploc kesu od 1l, koja kosta, recimo, 1 evro.

Mislim da su na surčinskom aerodromu te kesice još uvek besplatne, stoje na pultovima.