Jump to content

Featured Replies

ako kupim taj exclusive, da li onda samo imam popust na svoje letove i putnije koji lete samnom ili mogu za bilo koga da rezervisem kartu?

i sto se tice rucnog prtljaa, ako mi je torba koji santimetar sira od dozvoljenih 20 ali je savitljiva i verov moze da se nagura u onaj kalup, da li ce da me smaraju ili ce biti ok? interesuje me i za wizz i za ryan.

ako kupim taj exclusive, da li onda samo imam popust na svoje letove i putnije koji lete samnom ili mogu za bilo koga da rezervisem kartu?

Moraš ti da budeš među putnicima.

Pise lepo na srpskom: samo za letove na kojima si ti putnik + max 9 putnika koji putuju sa tobom.

i sto se tice rucnog prtljaa, ako mi je torba koji santimetar sira od dozvoljenih 20 ali je savitljiva i verov moze da se nagura u onaj kalup, da li ce da me smaraju ili ce biti ok? interesuje me i za wizz i za ryan.

Smaracete, ali se ne daj! Kakvi ce biti prema tebi vise zavisi od aerodroma nego od aviokompanije.

cao svima.

Odavno nisam putovao i sa malom dozom zavisti sam pratio ovaj sajt. Nadam se da ce se to promeniti sa navalom low cost kompanija i sa ukidanjem viza (iz Bosne sam) ;D putujem 8. aprila za Stockholm sa suprugom i bebacem na 10 dana kod njenih,  i nadam se da ce sve proci ok. Prateci ovaj topic kupio sam karte preko interneta, jutros sam ih cekirao odstampao i sve je proslo bez problema. Eto da se zahvalim svima na uputama i da poželim svima koji putuju dobro vreme :blob: :blob:

cao svima.

Odavno nisam putovao i sa malom dozom zavisti sam pratio ovaj sajt. Nadam se da ce se to promeniti sa navalom low cost kompanija i sa ukidanjem viza (iz Bosne sam) ;D putujem 8. aprila za Stockholm sa suprugom i bebacem na 10 dana kod njenih,  i nadam se da ce sve proci ok. Prateci ovaj topic kupio sam karte preko interneta, jutros sam ih cekirao odstampao i sve je proslo bez problema. Eto da se zahvalim svima na uputama i da poželim svima koji putuju dobro vreme :blob: :blob:

Sta reci sem : Srecan put i lep provod

Kupio Wizz Xclusive Intesinom internet karticom, prošlo bez problema, aktivan do 4.4.2012. Vidim da ima dobrih popusta, čak i preko 10EUR po letu, isplatiće se samo tako clap.gif' alt=':clap:'>

Jeste da je mozda vec zastarela prica, ali ja samo da javim da je avion iz Temsivara za Milano stigao na vreme u 7h i da sam uspesno (uz mnogo stresa i trcanja) stigla na avion za Brisel u 8.20h.

Zakljucak: nikad vise u zivotu ovako nesto :)

Kupio Wizz Xclusive Intesinom internet karticom, prošlo bez problema, aktivan do 4.4.2012. Vidim da ima dobrih popusta, čak i preko 10EUR po letu, isplatiće se samo tako clap.gif' alt=':clap:'>

sa 129 na 89RON Madrid-Temisvar. Jeste da je samo 2 termina u junu ali za 20e  :banana: :banana: :banana:

posebno slatko Venecija-Temisvar za 5e.

Za ove nize iznose je uvek popust po 5e ali kada karta vec ode na npr 3000din  Bg-Rim, popust je 1100din sto nije malo ko mora da gadja termin. Ipak, sladje je Bg-Rim sa 1090 na 590  clap.gif' alt=':clap:'> :clap: clap.gif' alt=':clap:'>

Nego, do sada nikad nisam videla kada sam bukirala ove ponude. Da li je neko, ko je vec imao ovaj paket, nalazio i ranije na ovakve popuste ili je ovo promo varijanta?

Da znam...da pokupujem sada sve sto planiram ako inace nisu veliki popusti.

Jeste da je mozda vec zastarela prica, ali ja samo da javim da je avion iz Temsivara za Milano stigao na vreme u 7h i da sam uspesno (uz mnogo stresa i trcanja) stigla na avion za Brisel u 8.20h.

Jel opet bila gungula u tom terminu na odlascima? Ne znam, nekako mi je taj Bergamo najomrazeniji aerodrom...ima sjajne konekcije ali sam aerodrom...uff nocna mora. I duva sa svih strana, i neudobne stolice...i skupo sta god da ti treba...

Nemam iskustva sa Wizz Xclusive... Kupila bih jos jednu kartu do Minhena koja ne bi glasila na moje ime, da li mogu to uciniti sa popustom ili u ovom slucaju ne mogu da ga iskoristim iako je isti let u pitanju?

Nemam iskustva sa Wizz Xclusive... Kupila bih jos jednu kartu do Minhena koja ne bi glasila na moje ime, da li mogu to uciniti sa popustom ili u ovom slucaju ne mogu da ga iskoristim iako je isti let u pitanju?

Nije moguće...evo šta kažu:

"Тарифе Wizz Xclusive Club важе за сапутнике само у случају да је члан Клуба један од путника у оквиру резервације. Ако члан не путује у оквиру исте резервације, снижене тарифе неће бити доступне осталим путницима."

Jel opet bila gungula u tom terminu na odlascima? Ne znam, nekako mi je taj Bergamo najomrazeniji aerodrom...ima sjajne konekcije ali sam aerodrom...uff nocna mora. I duva sa svih strana, i neudobne stolice...i skupo sta god da ti treba...

Jeste, bila je katastrofa, ali zahvaljujuci tome smo drugarica i ja uspele da proguramo par kila tezi prtljag ;) Na zalost, ili na srecu, nisam mnogo od aerodroma videla. Bukvalno sam protrcala. Da ne skrecem mnogo sa teme, svaka cast za Wizz air, iako su poleteli sa 20min zakasnjenja, stigli su u minut tacno..  clap.gif' alt=':clap:'>

Mogu misliti vase nervoze kad je avion kasnio :) Oni obicno tako i rade, za let koji realno traje 2h, oni stave 2h i 20min, npr. I onda kasne u poletanju, a uglavnom uvek stizu na vreme :)

Sinoc sam se vratio iz Rima i mogu reci da na Fiumicinu uopste nisu proveravali velicinu rucnog prtljaga,a bilo je ljudi koji su imali bas velike torbe kao rucni prtljag.

Sinoc sam se vratio iz Rima i mogu reci da na Fiumicinu uopste nisu proveravali velicinu rucnog prtljaga,a bilo je ljudi koji su imali bas velike torbe kao rucni prtljag.

Wizz promenio red letenja od pre 10tak dana. Upao si u drugu smenu, gde rade ovi sto su manje strogi...  ;D

Kad sam video kako dovlace onaj kalup za torbe tamo na gejt mislio sam da ce biti kontrola,jos je ovaj i procitao pravila neka i rekao da ce biti kazni ko ima veci kofer i onda kad su otvorili gejt nista od toga nije bilo :D

(Offtopic) Da li je neko imao problem (na aerodromu) zato što nije imao putno osiguranje? Znam da je preporučljivo, ali i da od skora nije obavezno.

Inače, letim u Nemačku.

Ni meni niko nikad nije trazio i uvek kukam za 1000din koliko nas kosta osiguranje jer moja zena "ne daj boze sta ako se nesto desi" ne moze da omane da ga kupi...

Pocela je i krisom da ga kupuje,....dokle je doslo  :bang: :bang:

Ne znam koliko je ostalima na forumu zanimljiva destinacija Valensija, ali ukoliko je jos neko prati, zanima me da li mi neko moze reci zasto bas za tu destinaciju ubijaju s cenama ali stalno ,polazak je iz Temisvara, nema iz Bg :( ..

Znaci najjeftinije karte su preko 100e, a da ne bih dosla u situaciju ko proslo leto da me izadje 300e (doduse uzela sam je 5 dana pred put) pocela sam vec sad da gledam i imam sta i da vidim, cene samo skacu ka julu i avgustu  :bang:

Ok, letnja je destinacija, obala i sve je to lepo, ali opet, ne mogu da shvatim da je bas toliko mnogo... ukucah za isti period Temisvar - Milano i povratna za 10e ako si korisnik ovog kluba, a ovde preko 100e sve i jos ni nema popusta ni za jedan termin za clanove exclusiv club... znaci aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cry22:

Pa druze clanu... uzmes za 10e Temisvar-Milano. U milanu piskis, kakis i sacekas Ryan-a koji dva puta leti dnevno za Valensiju i koji ti je trenutno celog juna 4e u pravcu (12e sa taksama). Sacekas 10tak dana pa te iz juna prelaze u jul i....za 50e odes i vrnes se  clap.gif' alt=':clap:'> :clap: clap.gif' alt=':clap:'>

Ili da budes jos stedljivija....ne cimas se do Temisvara pa te pare prebacis na komociju putovanja iz Beograda i ides Beograd-Memmingen za 10e, memmingen--Valensija za 20e, Valensija-Brisel za 30 i brisel-Bg za 20....sve oko 80 iz Beograda, bez spavanja

Prvi put putujem Wizzom pa bih zeleo da utvrdim znanje kojim raspolazem.

1) Rucni prtljag je do 10 kg i bespaltan je, cekirani je do 32 kg. Da li moze u cekirani prtljag da stavim tecnost kol'ko 'ocu? Spakovacu svu higijenu u cekirani prtljag (pena za brijanje, sampon, kupka, parfem) plus cu poneti neko alkoholno pice na poklon. Da li je to dozvoljeno? Ovo sto stavljam od tecnosti u cekirani prtljag da li treba da popakujem u one kesice?

2) Koje su moje obaveze na samom aerodromu (cekirao sam se preko interneta). Prvo da odem sa cekiranim prtljagom do pulta za predaju prtljaga, zatim idem do vrata za ukrcavanje? Na sajtu Wizz-a pise: ''Путници који нису из ЕУ/ЕЕА морају да оду до пулта за чекирање компаније Wizz Air ради провере докумената пре него што прођу кроз безбедносну контролу до места за полазак. Ако то не учине, путовање им може бити ускраћено.'' Sto znaci da ja treba tri stvari da obavim: Odem do pulta za predaju prtljaga, zatim do pulta za cekiranje Wizz-a a na kraju idem do vrata za ukrcavanje?

3) Od dokumenata mi je potreban pasos i odstampana karta (koliko sam razumeo ne sme biti dvostrano odstampana) i to je to? Fala unapred na odgovoru.

Prvi put putujem Wizzom pa bih zeleo da utvrdim znanje kojim raspolazem.

1) Rucni prtljag je do 10 kg i bespaltan je, cekirani je do 32 kg. Da li moze u cekirani prtljag da stavim tecnost kol'ko 'ocu? Spakovacu svu higijenu u cekirani prtljag (pena za brijanje, sampon, kupka, parfem) plus cu poneti neko alkoholno pice na poklon. Da li je to dozvoljeno? Ovo sto stavljam od tecnosti u cekirani prtljag da li treba da popakujem u one kesice?

Mozes u cekirani da stavis koliko hoces tecnosti, koju ne treba da bude u "kesicama". Tecnost moze biti i alkohol - dozvoljeno je sto se avio kompanije tice, a postoje carinska ogranicenja za unos kolicine i vrste alkohola koja zavisi od zemlje u koju ulazis.

2) Koje su moje obaveze na samom aerodromu (cekirao sam se preko interneta). Prvo da odem sa cekiranim prtljagom do pulta za predaju prtljaga, zatim idem do vrata za ukrcavanje? Na sajtu Wizz-a pise: ''Путници који нису из ЕУ/ЕЕА морају да оду до пулта за чекирање компаније Wizz Air ради провере докумената пре него што прођу кроз безбедносну контролу до места за полазак. Ако то не учине, путовање им може бити ускраћено.'' Sto znaci da ja treba tri stvari da obavim: Odem do pulta za predaju prtljaga, zatim do pulta za cekiranje Wizz-a a na kraju idem do vrata za ukrcavanje?

Tako je. Predajes prtljag i overavas boarding kartu obicno na istom mestu (check-in pultu).

3) Od dokumenata mi je potreban pasos i odstampana karta (koliko sam razumeo ne sme biti dvostrano odstampana) i to je to? Fala unapred na odgovoru.

Da.