Jump to content

Featured Replies

Da li ova ekskluziva moze da se koristi u roku o odmah ili treba neki period da prodje?

odmah

Da li su na Wizz-ovim letovima iz BG numerisana sedista ili je opsta tuca i jurnjava za mesto do prozora?

'Ajde nek' mi neko kaze, ko je skoro radio online check-in kod Wizza, koji su tacno podaci potrebni za to? Broj pasosa, ime prezime, sta jos? Posto uskoro treba da odradim to za gomilu ljudi, pa da znam koje podatke da im trazim.

Ime i prezime, datum rođenja, nacionalnost, zemlja izdavanja pasoša, broj pasoša, datum isticanja pasoša.

Da li su na Wizz-ovim letovima iz BG numerisana sedista ili je opsta tuca i jurnjava za mesto do prozora?

Iz mog malog iskustva,nikad nije bila neka prevelika guzva u avionu...skoro sam bio u Rimu i oba puta je bilo dosta slobodnih mesta i nije bilo jurnjave nikakve,mada se ljudi dosta paranoisu i stonu u red na gejtu iako avion jos nije ni dosao :D

Pa druze clanu... uzmes za 10e Temisvar-Milano. U milanu piskis, kakis i sacekas Ryan-a koji dva puta leti dnevno za Valensiju i koji ti je trenutno celog juna 4e u pravcu (12e sa taksama). Sacekas 10tak dana pa te iz juna prelaze u jul i....za 50e odes i vrnes se  clap.gif' alt=':clap:'> :clap: clap.gif' alt=':clap:'>

Ili da budes jos stedljivija....ne cimas se do Temisvara pa te pare prebacis na komociju putovanja iz Beograda i ides Beograd-Memmingen za 10e, memmingen--Valensija za 20e, Valensija-Brisel za 30 i brisel-Bg za 20....sve oko 80 iz Beograda, bez spavanja

:banana:

Hvala :) Nisam jos koristila Ryan, nisam isla nikad sa presedanjima...

Ivana, ako si nenormalna  ::crazy: mozes sa mnom kolima kraj juna ili pocetak jula  :blob:

Zavisi sta se podrazumeva pod normalnim  :D

Na zidu ograde jedne hm... ludare u Bosni piše: Mi smo unutra, zato što smo u manjini. :)

Na zidu ograde jedne hm... ludare u Bosni piše: Mi smo unutra, zato što smo u manjini. :)

Svidja mi se...

Uglavnom, prica o nenormalnom je zbog cinjenice da zelim do Valensije autom, mada je mnogo jednostavnije i jeftinije avionom...ipak, smatram da je autom mnogo zanimljivije (uz maksimalno izbegavanje autoputeva) i sam put bi trajao mozda oko 4-5dana...jedan smer bi svakako bio mnogo brzi ;)

Za nedelu dana prvi put treba da letim sa Wizz-om za Rim, u stvari prvi put letim uopste  :D. Pre dva meseca sam obavio rezervaciju za mene i za jos 3 osobe. Medjutim jedna osoba nije u mogucnosti da putuje. Nisam jos obavio online cekiranje karti, sta treba tacno da uradim, da li je potrebno cekirati i kartu za tu osobu iako nece moci da putuje ili ne. Koliko sam mogao da vidim novac za kupljenu kartu za tu osobu ce propasti, ali to i nije toliko bitno.

da li je potrebno cekirati i kartu za tu osobu iako nece moci da putuje ili ne.

Nema potrebe.

Jos jedno pitanjce. Torbu koju poniram da koristim kao rucni prtljag je u sirini duza za 4cm nego sto je maksimalno dozvoljeno. Dozvoljene max dimenzije su 55x40x20cm, a moja torba ima 45x35x24cm. Da li da reskiram ili da kupim novu odgovorajucu torbu.

Jos jedno pitanjce. Torbu koju poniram da koristim kao rucni prtljag je u sirini duza za 4cm nego sto je maksimalno dozvoljeno. Dozvoljene max dimenzije su 55x40x20cm, a moja torba ima 45x35x24cm. Da li da reskiram ili da kupim novu odgovorajucu torbu.

Kupi novu torbu ili doplati 30 eur za prtljag, jer su u Rimu britalni. Ne tolerisu ni jedan milimetar. Ja sam zbog 1 cm platio 60 evrica kazne. Nije vredelo ubedjivanje da sam sa istom tom torbom doputovao.  :(

Kupi novu torbu ili doplati 30 eur za prtljag, jer su u Rimu britalni. Ne tolerisu ni jedan milimetar. Ja sam zbog 1 cm platio 60 evrica kazne. Nije vredelo ubedjivanje da sam sa istom tom torbom doputovao.  :(

ja mislim da ne moras da kupis novu torbu, samo nemoj da natrpas postojecu do pucanja.

dokle god torba moze da se ugura u 20 cm, moze da ima i 30 - ne smeta.

Meni na tom aerodromu npr. uopste nisu trazili da stavljam ranac u onaj kalup, a posle sam citao ovde da su ljudima zakerali za svaki centimetar. Sve ti zavisi od njihovog raspolozenja. Ako ti nisu skroz krute stranice i ivice od torbe, vec ako mogu da se naguraju nemas frke. 

Ja imam ekstra lepo ultra giga mega koferce sa krutim stranicama.....jedva udje u kalup i to mora na kant da se metne. Ali evo, preko 20 letova sa njim i niko me nije zezao. Inace....sve dimenzije prebacuje za 1cm  ::crazy: ::crazy:

Izgleda Kinezu omakao kalup kad je pravio...

A Aerodromi su bili ....Temisvar, Beograd, Milano (Bergamo i Linate), Rim (Fjumicino i Camp.), Lisabon, Porto, Faro, Madrid, Sofija, Budimpesta i Barselona (El P)....

samo osmeh na lice  ;D i dupe uza zid ....i  :yok:

Odustalo se od auto voznje...

Kupljeno Temisvar-Milano 10e (uz eks-kluziv)  Milano-Valensija 13e - u obe cene uracunato sve  :blob: !

Za povratak cemo sacekati malo...

Odustalo se od auto voznje...

Kupljeno Temisvar-Milano 10e (uz eks-kluziv)  Milano-Valensija 13e - u obe cene uracunato sve  :blob: !

Za povratak cemo sacekati malo...

Nisi ustedeo ni 200e po pravcu  ;D

Meni ne prihvata uopšte email adresu :cryy: Pokušavala sam nekolko puta i uvek isto...Postoji li neka caka ? Ispunim ceo formular za registraciju Moj profil i kada treba da unesem adresu u poslednji pravougaonik, lepo neće dalje ! Da pop**diš !