Jump to content

Featured Replies

Unapred se izvinjavam, pregledao sam 35/72 stranice ove teme pa izgubih strpljenje. Unose li se kvačice iz prezimena/imena pri web check in-u ili ne?

Unapred se izvinjavam, pregledao sam 35/72 stranice ove teme pa izgubih strpljenje. Unose li se kvačice iz prezimena/imena pri web check in-u ili ne?

ne

Clan sam Xclusive club-a i zelim da kupim karte za sebe i drugara po snizenim cenama Xclusive cluba. Posto pise da po ceni po kojoj ja putujem mogu ici jos devet osoba pored mene, interesuje me kako da izvrsim rezervaciju? Da li da unosim i njihova imena ili samo svoje? Da li svaki put radim posebnu rezervaciju ili u startu odaberem broj ljudi koji ce ici sa mnom?

Trebalo bi od samog starta da znaš/upišeš sve ljude koji idu, jer cene koje dobiješ kao član Xclusive kluba važe samo onda kada i ti putuješ. Ako jednom rezervišeš za sebe i par njih, a naknadno hoćeš da dokupiš još karata za drugare, čim ne staviš sebe kao putnika = ne dobijaš cene po onim uslovima koji važe za imaoce Xclusive kartice...

Kad kupujes onda ti to ne treba, samo broj putnika tj karata i datumi.

Detalji o putnicima se upisuju kad radis check in...

Kad kupujes onda ti to ne treba, samo broj putnika tj karata i datumi.

Detalji o putnicima se upisuju kad radis check in...

Mora valjda ime i prezime da upiše za svakog putnika i pri kupovini?

I ja mislim da mora. Kada sam kupovao karte drugarima pre dva meseca, odmah sam im upisivao imena i broj torbi...

Upravo naleteh na bezobrazluk...

Prvo proveravam cene bez prijavljivanja i prikaze za 27.07. Milano - Temisvar 29.90e (19.90e ako si ekskluzivan)...ulogujem se i pise 39.90e (29.90e ako si ekskluziv) ... lopovluk  :maddd:

Drugari,imam pitanje.

Da li je moguce sutra otici na aerodrom i kupiti licno karte preko wizzaira?

Dakle bez naloga,placanja online i sl...

Abraskas,

Vrlo sam ozbiljno pitao :D

Nikad nisam kupovao karte sam,a nemam mogucnost da kupim online. Ne mogu naci wizzairov email u Beogradu,a na ovaj call centar,osim sto su mi pojeli 300 dinara kredita se niko nije javio...

Zato sam pitao :)

E jes' im rođendanska akcija, sutra na sve letove 20% popusta. Baš su se pretrgli... :-(

WF via Tapatalk

A mozda od silnog gledanja ni ne vidim nesto sto mi je pred ocima  :bang:

Pa da vas zamolim za pomoc, ukoliko imate malo viska vremena  :-[

Uglavnom, treba mi Valensija - Novi Sad (dolazak u NS, 28.07.) - polazak naravno moze 25., 26., 27. ... dozvoljena presedanja, spavanja na aerodromu i sve ostale prirodne stvari  ;) !

Hvala unapred, pobedniku sledi nagrada  :dance: !

P.S. Da dodam da je najjeftinije sto uspevam da pronadjem:

1. Valensija - Trst 25.jul (36e) + voz (29e smart) + 10-tak do Novog Sada = oko75e

2. Valensija - Venecija 26.jul (30e) + Venezia - Temisvar 27.jul (21e) + 15-tak do Novog Sada = 66e

Da si uzeo onda kad si pricao o ovom putovanju pre mesec dana mogao si povratnu za 50ak eura preko Milana... Tem-Mil, Mil-Val... ovako tesko da ces naci nesto bas tako jeftino...

Ja sam danas kupio preko neta povratnu kartu do Memmingena, cena je bila 30 eura, vise sam nego zadovoljan, ali imam jedno pitanje..

Neznam sta je web checkin ? Koliko sam ja razumeo sa sajta WizzAira, web check in je da od prilike 5 dana pred let, odem na njihov sajt, kliknem na deo koji je vezan za web check in, popounim sta imam da popunim, odstampam kartu koju tako dobijem, a sa tom kartom onda odem do pulta za klasican check in da mi lupe pecat na kartu, i onda idem na avion ?

Ako bi mi neko odgovorio sa makar da ili ne, bio bih veoma zahvalan :)