Jump to content

Featured Replies

Da, ako dodje do neke promene vezano za let, bices obavesten mejlom. Ali, nemoj da razmisljas u tom pravcu, uvek je znatno veca verovatnoca da ce sve biti ok.

Sto se torbe tice, uopste ti nije potrebno da kupujes neki fensi kofercic u Zari, Benetonu ili gde vec. Kao sto si rekao, dobra stvar je ta neka sportska torba za trening, ali jos bolja i prakticnija ti je neki ranac, backpack. Kupis neki od recimo 60l i miran si. Cak i ako je prevelik, sto se dimenzija tice, ne napunis ga do kraja i to je to. Vrlo je prakticno ako planiras da budes mobilan prilikom putovanja. A mozes ga kupiti za znatno manje para od tih fensi kofercica i da ti pritom bude i korisniji i trajniji. Pogledaj u Intersportu, recimo, za pocetak, ili u radnjama kao sto su Gora ili sl., specijalizovane za takvu vrstu opreme... Ja cak imam neki noname backpack i sluzi vec 5 godina!

Evo, ovih dana sam slucajno vidjao ovaj ranac, doduse, kupuje se online, pa ne znam kakvog je kvaliteta, ali na slici deluje ok: 

http://www.nonstopshop.rs/i-881/kamperski-ranac-andoya-50l

Maksimalne dimenzije su mu: 34 x 23 x 65 cm, sto je prihvatljivo, ako ga ne napunis skroz.

Hvala na odgovoru :) Ja već imam jedan manji bekpekerski ranac, možda bih mogla da ubacim sve u njega i ne kupujem kofer. Mislila sam da bi u kofer više stvari stalo, ali kapiram da bi kofer bio teži od ranca.

Da, ako dodje do neke promene vezano za let, bices obavesten mejlom. Ali, nemoj da razmisljas u tom pravcu, uvek je znatno veca verovatnoca da ce sve biti ok.

Sto se torbe tice, uopste ti nije potrebno da kupujes neki fensi kofercic u Zari, Benetonu ili gde vec. Kao sto si rekao, dobra stvar je ta neka sportska torba za trening, ali jos bolja i prakticnija ti je neki ranac, backpack. Kupis neki od recimo 60l i miran si. Cak i ako je prevelik, sto se dimenzija tice, ne napunis ga do kraja i to je to. Vrlo je prakticno ako planiras da budes mobilan prilikom putovanja. A mozes ga kupiti za znatno manje para od tih fensi kofercica i da ti pritom bude i korisniji i trajniji. Pogledaj u Intersportu, recimo, za pocetak, ili u radnjama kao sto su Gora ili sl., specijalizovane za takvu vrstu opreme... Ja cak imam neki noname backpack i sluzi vec 5 godina!

Evo, ovih dana sam slucajno vidjao ovaj ranac, doduse, kupuje se online, pa ne znam kakvog je kvaliteta, ali na slici deluje ok: 

http://www.nonstopshop.rs/i-881/kamperski-ranac-andoya-50l

Maksimalne dimenzije su mu: 34 x 23 x 65 cm, sto je prihvatljivo, ako ga ne napunis skroz.

Puno hvala i tebi i svima na forumu na pomoci :) I ja mislim da su male sanse nesto da se promeni, ali eto cisto da znam, zbog onih vesti o vulkanu o pre par dana :)

Sto se torbe tice 100% si upravu, nasao sam na terasi neku staru torbu za sport, ali posluzice fantasticno.. Imam jos jednu manju, pre cu nju uzeti, u julu idem, leto je i mnogo manje stvari ce mi trebati nego da je jesen ili mozda zima...

A sta biva ako otkazu let zbog recimo vulkanskog pepela? Da li vracaju pare na racun ili.........

Ukoliko zelis da odustanes od putovanja, vracaju pare nazad. Postoji naravno i opcija da zamenis let.

Ljudi pomagajte. :o Danas sam rez 4 karte za nas dvoje, Budimpesta-Brisel i Brisel-Beograd i otisla do Intese da platim i oni su me gledali kao da sam pala s Marsa, u fazonu kakva dodjavola bankarska doznaka i onda kad sam citala forum izvalila sam da se radi o Unicredit banci. Ono sto mene zanima je koliko cu dodatno platiti za te 4 karte, 325 po svakoj? i sta jos koliko ima da se plati taxe neke i cuda? I da li odmah kad uplatim da ce njima pare stici i da ce mi karte outomatski biti rezervisane?

samo da dodam, mislila sam na to koliko ce mi banka dodatno uzeti para na onu konacnu cenu wizz air-a?

U ostalim bankama nema sanse da to uradis (Moze ali dok im objasnis ... pokusavao nema sanse) U Unikredit banci moze ali moras tamo da otvoris i racun i ostalo. Ne znam kakva je provizija za fizicka lica mislim cak da je i vrlo mala ali preko doznake preko firme je 1 200 dinara - ovo isprobano

Jel mogu da platim kartu na sajtu wizz-a kad izadje u dinarima bez obracunavanja u eure? Zato sto na master kartici imam dinare uplacene... Nisam jos kupovala s polaskom iz Bg...

Xclusive

дводневна понуда !                                       

20% попуста

на свим летовима!

Период резервације:

од 1. до 2. јуна

Само за чланове WIZZ Xclusive Club-а                                       

Ja ne verujem, a juce sam uzela za Stokholm... i dusa me bolela za ovaj pravac iz Sto za Bg sto dajem 10990 a danas je 7192 za clanove ex. kluba  :cryy:

Ni meni nisu poslali mail, izgleda da nisam stiklirala tu opciju.

Da li je neko u skorije vreme kupovao karte za Istanbul, upucuju na Bravofly's web? Nasla sam povratnu za 52e.

E ljudi bila sam u Unicredit banci da platim karte.

Procedura je sledeca: treba odstampati mail koji wizz air posalje kada se karta rezervise i poneti u banku. Da bi uplata bila omogucena mora da se otvori racun kod njih, valjda je oko 300din ali za studentne je za dz :) tako da ponesite indeks ako ste studenti! :) I bitno je ako je u pitanju vise karata da se plati posebnim bankovnim doznakama, provizija je 26,00din, za dva dana mi je stigla potvrda i to je to :))

Još jedno pitanje..

Da li web check in mogu da obavim kod nas na aerodromu ?? Secam se da postoje neka dva mucena racunara povezana sa stampacima, pa me zanima da li je moguce, jer mi se na kucnom stampacu istrosio ne bas toliko jeftin toner..

Mada, sobzirom da kazu da check in moze i 5 dana pred put da se obvai mozda to odradim od faksa ili drugara..

Trebalo bi da moze, ima racunara na aerodromu za to. Ali, web check-in mozes da uradis do 3h pre let kod Wizza, ako se ne varam, sto bi znacilo da prilicno rano treba da  dodjes na aerodrom. Uradi to kod kuce, najbolje tako! Ili, ako ti je problem sa stampacem, kopiraj PDF fajl sa kartom, pa odnesi u neku radnju da ti odstampaju te 2 stranice.

Trebalo bi da moze, ima racunara na aerodromu za to. Ali, web check-in mozes da uradis do 3h pre let kod Wizza, ako se ne varam, sto bi znacilo da prilicno rano treba da  dodjes na aerodrom. Uradi to kod kuce, najbolje tako! Ili, ako ti je problem sa stampacem, kopiraj PDF fajl sa kartom, pa odnesi u neku radnju da ti odstampaju te 2 stranice.

Hvala.. Bilo mi je bitno da cujem da se dobija PDF kojise stampa, a da se neide na neku posebnu internet stranu koja ima neki sigurnosni protokol.. Ovo mi MNOGO pojednostavljuje stvari..

Kada se budem vracao za Bg jel ista procedura za pecatiranje karte ? Ja cu je predhodno istampati, ali posto mi nemamo dokumenta eu, jer i tamo da jurim wizzovo mesto da mi pecatiraju kartu ??

Usput, gde ovo da obavin u Beogradu, tamo gde se cekira prtljag ili prodaju karte ?? Ja cu nositi samo rucni prtljag...

Da, imas kartu u PDFu, bez brige! To mesto za proveru podataka gradjana koji nisu iz EU se vrsi na obicnom salteru za check in, tako da nema nigde posebno da juris.

Da, imas kartu u PDFu, bez brige! To mesto za proveru podataka gradjana koji nisu iz EU se vrsi na obicnom salteru za check in, tako da nema nigde posebno da juris.

Jos jednom hvala, sada sam ubedjen da cu sve bez problema zavrsiti, pogotovo ako me neko nekada pita kako gde i zasto se sta radi, a i kada budem isao sa porodicom :-)))

Medjutim, moram jednu konstataciju da napravim, a to je da web check in za nas koji nismo deo eu malo gubi poentu jer opet mora na salteru za check in da se pecatiraju papiri, mada usteda jeste ogromna, za dva pravca to je 30 eura.. Pitam se zasto Jat nenapravi nesto slicno, mislim da su njihovi 'troskovi izrade karte' monstruozno visoki...

Nema nikakvog pecatiranja. Molim te ne pisi stvari u koje nisi siguran da ne zbunjujes ljude koji treba da putuju