Jump to content

Featured Replies

Ja sam nosio mobilni i 10 baterija za fotoaparat i nije bilo problema...valjda onda mozes i ti te punjace da poneses :D

Pa posto 101 ml sampona moze da srusi avion ne vidim zasto mindjusom za usi ne bih mogao da napadnem stjuardesu a onda da ucenjujem pilota njenom slobodom!?  pijjj

Da li neko zna da mi objasni nesto sto se tice cena wizz air karata: kad udjem na njihov sajt i gledam u onom kalendaru koliko kosta karta za Stokholm pise 5050 din a povratna 209 SEK (2300 din) a kad krenem da rezervisem kartu pisu druge cene-4390 do Stokholma,a 1690 nazad.Nije da se bunim sto je ovo jeftinije ali koja je ovo fora?:D

U "kalendaru" je sa taksama, toliko te na kraju košta...

Evo danas se desilo nesto cudno sa cenama: Na kalendaru jos uvek stoji 5050 din do Stokholma i 209 SEK (2350 din ) nazad ali kad krenem da rezervisem onda ispada 8500 dinara ukupno ? Ako si rekao da je na kalenradu cena sa taksama (naknadama za rezervaciju od 660 din po letu) ,onda to ispada 5050+2350=7400 din ? A tamo pise ukupna cena rezervacije 8500? Odakle odjednom tih 1100 dinara razlike?

Evo kako pise kod njih na kalendaru!

Приказане цене одговарају недавним претрагама клијената. Цена у једном смеру укључујући порезе, таксе које нису опционе и накнаду за резервацију. За сваки комад чекираног пртљага наплаћују се додатне накнаде. Број седишта по назначеној цени је ограничен.

Evo danas se desilo nesto cudno sa cenama: Na kalendaru jos uvek stoji 5050 din do Stokholma i 209 SEK (2350 din ) nazad ali kad krenem da rezervisem onda ispada 8500 dinara ukupno ? Ako si rekao da je na kalenradu cena sa taksama (naknadama za rezervaciju od 660 din po letu) ,onda to ispada 5050+2350=7400 din ? A tamo pise ukupna cena rezervacije 8500? Odakle odjednom tih 1100 dinara razlike?

Ma samo kalendar nije baš ažuran...

Evo me na aerodromu Nikola Tesla cekam ukrcavanje na let za Rim. Rucni prtljag nikome nije proveravan (teta koja radi tamo je napomenula da svi moraju da svoje torbice, novcanike. . . stave u rucni prtljag). Toliko od mene pa donosim utiske kad dodjem iz Rima. Znaci laganica ovaj put sto se tice Wizzair-a. Pozdrav!

Ma samo kalendar nije baš ažuran...

U pravu si,kalendar nije azuriran.Karte su poskupele preko dana a tek kasno uvece se to videlo u kalendaru.Ali dobro pomerio sam put za nedelju dana tako da su karte dosta jeftinije.

ljudi, hitno mi je potreban odgovor jer sam na wizz airovoj stranici i zavrsavam kupovinu karte bgd-rim.

pri kraju pita da li cu web check in ili na aerodromu. izgleda da je web check in besplatan a klasican nije

jel to moguce uraditi kod nas na aerodromu(web check in) i jel komplikovano?

mislim, ne bih da platim ako ne moram

jos nesto

pita i nummber of bags..samo no bags je besplatno o ostalo se placa. jel se to odnosi na torbe koje nisu rucni prtljag?

HVALA

za web check imas 7 dana fore pre puta.

Nema potrebe da to radis na aerodromu.

No of bags su torbe koje nisu rucni prtljag

Da li neko zna zasto je otkazano jako puno letova u poslednjih par dana? (brinem za let 17. iz Temisvara)

recimo juce varsava luton, i vecina letova za i iz poljske, pocetkom jula neki za ajndhofen,6. jula rim sofija, sofija rim, pre sedam dana ajdhofen prag itd.

koliko unapred ih otkazu? posalju mejl (ili je jedini info onaj na njihovom sajtu), otkace te kad dodjes na aerodrom?

Da li neko zna da li je problem ako na karti pise MR umesto MS za osobu zenskog pola? :D

Moja drugarica je tokom  rezervacije karte zaboravila da promeni u onom boksu da je zensko :D, i sada ne zna koliki je to problem buduci da u pasosu pise suprotno :D.

Na sajtu pise da se za promenu imena putnika placa 80E, da li ova nezgodna situacija potpada pod tu taksu . I da li je neko imao slican problem ?

Da li neko zna da li je problem ako na karti pise MR umesto MS za osobu zenskog pola? :D

Moja drugarica je tokom  rezervacije karte zaboravila da promeni u onom boksu da je zensko :D, i sada ne zna koliki je to problem buduci da u pasosu pise suprotno :D.

Na sajtu pise da se za promenu imena putnika placa 80E, da li ova nezgodna situacija potpada pod tu taksu . I da li je neko imao slican problem ?

Nije problem, ja sam par puta bio MS :)

Ja sam kupovao kartu za jednog druga, pisao sam ovde o tome, pogresno sam mu otkucao prezime, umesto Ilic pisalo je IIIc, sa 3 I. I primetio sam to dan pred put i istraumirao se sta ce biti, ali, niko nista nije rekao, niti primetio, ni u BGu, ni u Memmingenu ;)

Ono sto mozes da uradis, to je da pozoves call centar i oni ce ti to besplatno izmeniti. Samo, to moras uraditi pre nego sto uradis web check-in, jer nakon toga nije moguce menjati. I imaj u vidu da zvanje call centra kosta oko 60din/min, cini mi se.

Ja sam kupovao kartu za jednog druga, pisao sam ovde o tome, pogresno sam mu otkucao prezime, umesto Ilic pisalo je IIIc, sa 3 I. I primetio sam to dan pred put i istraumirao se sta ce biti, ali, niko nista nije rekao, niti primetio, ni u BGu, ni u Memmingenu ;)

Ono sto mozes da uradis, to je da pozoves call centar i oni ce ti to besplatno izmeniti. Samo, to moras uraditi pre nego sto uradis web check-in, jer nakon toga nije moguce menjati. I imaj u vidu da zvanje call centra kosta oko 60din/min, cini mi se.

Hvala puno! Drugarica ce se obradovati! :)

U kom obliku treba da stoji broj telefona pri rezervaciji ,jer ja pokusavam da kupim kartu Beograd-Brisel i stalno mi izlazi obavestenje da proverim da li sam dobro napisala broj telefona i ne da mi da idem na sledeci korak .Format koji sam ja probala je 38163123456,0631234567 i +381631234567 i nece ni u jednom slucaju.

Jos jedno pitanje.Idem u Brisel 13. 9. a vracam se 20.9.Lakse bi mi bilo kada bih mogla da uradim check in za povratak u Srbiji jer mi je ovde lakse da istampam kartu.Da li je to moguce uraditi 13.9. za 20 ? :(

Prvo odaberes zemlju, gde ti on automatski ubaci broj +381. Posle toga, u prazno polje kucas broj telefona u sledecoj formi: 631234567

Web check-in se radi pocev od 7 dana pred put pa do 3h pred let, dakle, ako ti je let 20.9., mozes da odradis web check-in 13.9. Ali, pitanje je od koliko sati, da li pocev od ponoci, ili tacno u minut 7 dana unazad od samog vremena leta. Probaj, pa ako moze, odradi, ako ne, moraces u Belgiji.

da li neko zna koliko unapred otkazuju letove, kao i kad najkasnije, tj koliko dana pred let mogu to da urade?