Jump to content

Featured Replies

Nemoj da se mnogo opterecujes time da ce ti otkazati let. Kupio si kartu kad ti odgovara i tako i planiraj svoj put. Smisli i plan B, za svaki slucaj i odlozi to sa strane. Ako bas budes morao da ga aktiviras, nece ti tesko pasti.

Mogu da ga otkazu kad hoce, pa i pred samo poletanje. Meni su otkazali jednom, par nedelja pre leta, ali su poslali mejl. Ponude povracaj novca ili premestanje na neki drugi let.

Jedno pitanje. Ako kupim clanarinu za Wizz Xclusive klub, da li dobijam popust i za cenu kofera i proviziju placanja karata ili samo popust na cenu karata.. ?

Gledam na sajtu nekih 10ak minuta, nemogu da se snadjem

Da li negde moze da se procita sta su razlozi otkaza, jer ako uplatis putno osiguranje uz koji postoji i mogucnost osiguranja od otkaza leta moras da prilozis i razlog otkaza. 20.07. opet bila gomila otkaza.

Ja kapiram da je pre zbog toga sto je kod nas samo jedan avion i manje destinacija pa je samim tim i manja mogucnost za otkazivanje leta. Inace, kada se nas avion zaglavi negde ili debelo kasni, oni posljau drugi iz Madjarse ili Bugarske da letovi ne bi bili otkazani. Ja se ne bih plasio otkazivanja leta kod nas, jako malo verovatno.

I ja se tako nadam da je, i gde god sam dosad leteo nije bilo kasnjenja. Uvek sam i spreman i na B plan ako se tako nesto desi nego sam jednostavno hteo da vidim odnosno da procitam razloge otkaza leta jer ima varijanta kod nekih putnih osiguranja da se i to uplati i pod posebnim uslovima kad prihvata osiguranje.

Znam da sam mnogo dosadan, ali imam još jedno pitanje..

Da neko očekuje ili zna da li će Wizz u sledećih mesec ili dva praviti popuste, specijale i slično ? Mislim, ako postoji nešto na godišnjem nivou, kao što je bilo za njihov rođendan skoro, pa je bio popust oko 20% cini mi se..

Hvala puno

Putujem u dogledno vreme za Brisel Wizzair-om, vreme sletanja je predvidjeno za 17:45 h. Razmisljam odatle da idem za Madrid Ryanair-om i nasao sam konekciju istog dana u 18:25 h. Interesuje me da li je ovo isuvise kratak razmak da bi se stiglo na sledeci let?

• 3 weeks later...

Ivinjavam se sto ne mogu da prelistam 87 strana,ali...zanima me da li mogu,kao rucni prtljag,da ponesem kofer koji je 20*40*65!?

i ako to ipak provere,imam li pravo da ga prepakujem u nesto manje ili se odmah placa kazna,razlika ili sta vec...

I ako se placa,koliko se placa ?

Letim Wizz air-om na relaciji Beograd-Rim(ako je bitno zbog trajanja leta). Hvala puno :))

Ako primete da si prekoračila dimenzije, ljubazno će te zamoliti da kofer staviš u kalup, a s' obzirom da je prekoračenje 10cm, naplatiće ti naknadu za prtljag (na aerodromu 3300 RSD, na vratima za ukrcavanje 6600 RSD), možeš da prepakuješ, naravno.

Iz iskustva...to ti je lutrija, na Surčinu niko nije ni obraćao pažnju na ručni prtljag, pa su ljudi svašta unosiil. Poslednji put kad sam išao, baš za Rim, od nas 7 skoro nikom prtljag nije mogao da stane u kalup, samo je moj poslala na kontrolu (?!), naravno, proš'o je! Poenta je da oni to proizvoljno određuju, tako da, možda i prođeš.

Fiumičino je bio 'ladovina, nikom nisu ni proveravali!

Samo jedno pitanje... Trebalo bi uskoro da putujem Wizz-airom iz Temisvara za Forli. Prvi put idem Wizzom. Danas sam platila, sve proslo normalno. Stigla mi na mail potvrda rezervacije sa kodom, to sam odstampala. Za par dana cu da uradim Web check in. Da li i to stize na mail ili direktno stampam na sajtu? I, jel ima jos nesto sto mi je potrebno od papira osim ove rezervacije i te potvrde posle web check in-a? Sta je od svega ovoga boarding pass? :D Izvinite, ovo mi je prva "Low-cost, placanje netom" procedura ;D

Ima jos nesto sto mi nije jasno. Na samoj rezervaciji ima neko obavestenje - Your booking is complete. Click here to claim your £10 cash back incentive on your next Wizzair booking! Sta je to? Nisam tu nista kliktala.

Potvrda rezervacije ti ne treba.

Nakon web check-ina sa sajta skines i odstampas taj pdf - to je boarding pass - obe strane !!

U £10 cash back incentive nisam nikad zalazio ...

Tu potvrdu ne moras da stmpas vec kad budes cekirala ostampas kartu. Stici ce ti i na mail ali mozes ostampati odmah posle cekiranja pdf file. Prilikom stampe jedan primerak je za avio kompaniju a jedan za putnika.

U £10 cash back incentive nisam nikad zalazio ...

ja zalazila i nisam uspela da stignem do kraja. sto nekih peripetija registracija zavrzlama. izgubila sam £20 zivaca na to.