Jump to content

Featured Replies

Pitanje, probao sam da kupim kartu preko VISA Electron kartice Agrobanke, jos sam pitao u banci da li moze oni su rekli, da, naravno.. I onda mi pise na sajtu da je kartica odbijena.. Nije kartica na moje ime, pa je l' to problem ili jednostavno nece da prihvati karticu iz neznanog razloga ?

Postoje Visa Electron kartice kojima ne moze se kupovati preko interneta... npr. Visa Electron Hypo Alpe Adria banke, sigurno ne moze. Rekli su ti u ekspozituru da prolazi na netu, ali nemoj im uvek verovati... tako su mene pre 10-tak god. kada sam vadio Visa Electron u Intesi ubedjivali da ne moze da se placa njom on-line, iako sam kasnije istom tom karticom kupio na hiljade usluga i proizvoda na netu. O neznanju i nestrucnosti bankarski sluzbenika moze da se ispisu knjige i knjige.

Sada pokusavam da se setim, ali cinimi se da sam pre jedno 5 godina Dragancetu kupovao karte na Ryanair-u, jer nije mu radila njegova Visa Electron izdata u Agro Banci.

Sada pokusavam da se setim, ali cinimi se da sam pre jedno 5 godina Dragancetu kupovao karte na Ryanair-u, jer nije mu radila njegova Visa Electron izdata u Agro Banci.

Bese Visa electron kartica AIK banke, a Ryanair nije hteo da je prihvati kao Visa electron. Posle su u banci radili simulaciju kupovine i rekli da nema nikakvih problema sa karticom. Zakljucak je bio da prolazi kada se odabere opcija Visa, sto ja tad nisam hteo da radim, jer je taksa za placanje karticom Visa electron bila tad 0evra, dok se za ostale placalo, 5-10 evra po letu, ne secam se vec.

Btw, dodjem ti jos uvek ona 2 centa za 2 kupljene karte :pivoooo:

Iz visegodisnjeg iskustva, zaista se kao najbolja kartica za placanj

:)

Elem, na kartici imam 5000 din, a karta sve ukupno pri placanju kosta 4170 din, tako da mislim da je dovoljno.. Probao sam par puta i dobijam poruku, zao nam je, ali vasa kartica je odbijena i tako dalje.. E sad, samo nisam siguran za ovo pod 1..

Drugarica i ja od juce pokusavamo da kupimo karte preko sajta. Uplatile smo dovoljno novca (kad se sve odbije, ima viska oko 2 000 din na racunu), prosla je kupovina WizzAir Exclusive kartice, ali nikako ne mozemo da platimo karte. Pokusavamo da platimo u dinarima, btw. Zvale smo i call centar (ode 180 din za 3 min razgovora), oni nisu znali nista pametno da nam kazu, osim da promenimo browser, sto smo i uradile, ali opet nista.  :o

Je l' neko imao ovakvih problema, i kakvo je resenje? Hvala unapred.  :)

Koja je kartica u pitanju? Cudno da ste kupile Wizz exclusive, a karte ne mozete. Mozda da probate da odaberete evro kao valutu(ili neku drugu valutu), pa da banka automatski izvrsi konverziju?

ja koliko shvatam dinarski se uopšte i ne prihvata plaćanje ,cene su u dinarima prikazane vizuelno samo a ima lista valuta kojima se može platiti.mene je odbijalo pa smo online konvertovali nesto evrića na račun i onda je moglo

da li je nekom stiglo nesto slicno na mejl i sta hoce da kazu..tj. dal lazu da ce da poskupi membership bas od aprila:

--Please note that your membership will expire soon. From 1st April 2012, the membership fee will increase to €39.99 but if you renew today you can still benefit from the current price of €29.99!

Renew to save €10 now and make further great savings in the next 12 months!--

Koja je kartica u pitanju? Cudno da ste kupile Wizz exclusive, a karte ne mozete. Mozda da probate da odaberete evro kao valutu(ili neku drugu valutu), pa da banka automatski izvrsi konverziju?

Uspele smo na kraju, imali su problem sa sajtom, pa nije prolazilo desetak puta, a onda je banka blokirala karticu u strahu od neovlascenog koriscenja kartice - zbog mase neuspelih transakcija.  :bang:

Inace smo platile u dinarima, a desilo nam se da u sred rezervacije poskupe karte, i onda nije htelo da prodje posto nismo imale dovoljno para na kartici... Haos. :-[

da li je nekom stiglo nesto slicno na mejl i sta hoce da kazu..tj. dal lazu da ce da poskupi membership bas od aprila:

--Please note that your membership will expire soon. From 1st April 2012, the membership fee will increase to €39.99 but if you renew today you can still benefit from the current price of €29.99!

Renew to save €10 now and make further great savings in the next 12 months!--

stiglo. Ko kupuje hrpu karata isplati se. Za 2 putovanja godisnje -ne. Mada, sve sam bliza verovanju da ce u jednom momentu ponuditi i ove godine za 10e kao za proslu....

Sada su im ceste 20%OFF promocije tako da i bez ekskluziva mogu da se nadju odlicne cene.

Ima li neko vidovitu kuglu da vidi kada ce popust za ekskluzivce merkam povratnu kartu za Rim?  ::arabia: Mozda u skorije vreme?  :D

stiglo. Ko kupuje hrpu karata isplati se. Za 2 putovanja godisnje -ne. Mada, sve sam bliza verovanju da ce u jednom momentu ponuditi i ove godine za 10e kao za proslu....

Sada su im ceste 20%OFF promocije tako da i bez ekskluziva mogu da se nadju odlicne cene.

ma, to se i ja pitam da li ce biti i za 10 evra..znam da mi skroz treba jer letim cesto (jeste da cesto ima 20% off, ali tad je za nas hiper dzabe)..ali se pitam dal je ovo 'zvaka' za 39.99, to pitam.. da na kraju ne bude da nas navlace da potrcimo za 30 evrica plaseci nas sa 40, a ono 2 aprila daju za 10..sljam je to hehee  :hihi:

jeste, ali kada su 20% za sve onda ima posle tih 20% jos standardni popust za clanove kluba pa je onda jeftinije nego samo kad bude popust. potrefilo se da sam jednom promasio kad je bio popust za clanove pa sutradan ispalo jos jeftinije kad je akcija bila za sve.

Ne razumem bas ovo za cekiranje preko interneta, uneo sam svoje podatke o pasosu.

Sta tacno stampam, onaj "invoice" sto mi je stigao na e-mail ili ?

invoice ti je u prevodu račun / faktura, to što si dobio na mejl nema veze sa cekiranjem. na mejl si dobio dva mejla: jedan je invoice, drugi je potvrda putovanja, odnosno plan puta. Dakle, cim si dosao dotle da ubaciš podatke o broju pasoša, dtumu rodjenja, datumu isticanja pasoša, državljanstvu i sl. to znači da simkrenuo u proceduru online čekiranja. Ja sad ne znam šta si ti uradio, ali na kraju te procedure (koja je baš jednostavna) bi trebao da ti se pojavi nešto u stili: pdf ili mreža, odnosno da možeš da snimiš boarding pass u pdf formatu ili da štampaš direktno (mreža), i to je to

U kojim sve gradovima Wizzair slece na velike- glavne aerodrome za poletanja iz BG,BUD. i Temisvara lol::

Izvinjavam se za off topic,zna li neko kada se menja zimski u letnji red voznje kod Wizz air-a?

Izvinjavam se za off topic,zna li neko kada se menja zimski u letnji red voznje kod Wizz air-a?

Na aerodromu Nikola Tesla je počeo letnji red letenja pre dva dana, pa kapiram da se sve kompanije prilagodjavaju tome. Čak mislim da svuda u svetu isti dan prelaze iz zimskog u letnji i obrnuto.

Putujem sutra Wizz-om za Memmingen kod rodbine, pa imam nekoliko pitanja u vezi sa prtljagom za koja nisam uspeo da pronađem odgovore... Da li je bezbedno nositi proizvode u air-tight kesicama (tipa čips, bombone i sl.), pošto sam negde pročitao da zbog promene pritiska mogu da puknu u avionu? I iz istog razloga, mogu li da ponesem naše najobičnije paštete u limenim konzervama? Ljudi kod kojih idem su se jako uželeli naše hrane, a sad više nisam siguran koliko je pametno ovo nositi... Hvala unapred! :)

S obzirom da cips mozes da kupis i u avionu ne znam sto bi bio problem sa cipsom, a sto se tice pastete, mislim da je bilo price oko toga, ali se nije ticalo pritiska nego da li je dozvoljeno unosenje hrane - to zavisi od zemlje do zemlje.

mogu li da ponesem naše najobičnije paštete u limenim konzervama?

Ja sam nosio Carnexove paštete kad sam išao u decembru u Minhen wizz-om, naš carinik me je malo zezao, ali više u šali (valjda mu je bilo dosadno), dok na aerodromu u Memmingenu nije bilo nikakve kontrole. Nemoj samo baš da preteraš, možda nemačkom cariniku bude loš dan pa krene da te cima za kršenje carinskih propisa. Inače, ja sam bez problema nosio 10-ak konzervi.    ;D

Malopre mi je devojka koju sam davno davno hostovao preko CS-a, rekla da u Poljskoj postoji jedan sajt gde vam kupuju karte po onim cenama koje su samo za vlasnike wizz kreditnih kartica. Pošto znam za uslove da je neophodno da i vlasnik kartice bude putnik, kažem ja to njoj. Međutim, ona reče da je probala, uzela preko tog sajta za 80 centi, i letela od Gdanska do nekog drugog grada u Poljskoj. Nisu je ništa pitali... Sajt je inače na poljskom, a pustiće mi ovih dana (u putu je od pre nekih 10 minuta)...