Jump to content

Featured Replies

Jel moze neko da mi kaze da li wizz salje potvrdu rezervacije..stigla mi je na mejl samo sifra i uputstvo za placanje bankovnom doznakom ..br racuna itd.. da li je to potvrda rezervacija.. znam da jeste..ali nisam sto posto sigurna.. hvala..

Ako si dobila šifru, to je to, sad samo plati :). Uostalom idi na sajt na manage bookings, unesi tu šifru, pa proveri.

Malopre mi je devojka koju sam davno davno hostovao preko CS-a, rekla da u Poljskoj postoji jedan sajt gde vam kupuju karte po onim cenama koje su samo za vlasnike wizz kreditnih kartica. Pošto znam za uslove da je neophodno da i vlasnik kartice bude putnik, kažem ja to njoj. Međutim, ona reče da je probala, uzela preko tog sajta za 80 centi, i letela od Gdanska do nekog drugog grada u Poljskoj. Nisu je ništa pitali... Sajt je inače na poljskom, a pustiće mi ovih dana (u putu je od pre nekih 10 minuta)...

jel bi nesto od one varijante da se kupuju wizzove karte po ,,ogoljenim,, cenama?

Imam pitanje.. :D Treba da uplatim kartu za Wizzair bankovskom doznakom..U pitanju je povratna karta.. Unicredit banka trazi 1200 dinci bez obzira koliko kosta karta. Dali je to ok? Jel nece da me prevare? :o

Hvala unapred :D

caz, potrazi ovde u opciji search "bankovna doznaka". iznenadices se koliko informacija ima

Imam pitanje.. :D Treba da uplatim kartu za Wizzair bankovskom doznakom..U pitanju je povratna karta.. Unicredit banka trazi 1200 dinci bez obzira koliko kosta karta. Dali je to ok? Jel nece da me prevare? :o

Hoće, ne daj se! Osim ako nisu nešto izmenili u poslovanju, a ne bi me čudilo...

Unicredit banka uzima 0,3 % provizije na iznos karte. Ako si student otvori studentski paket račun koji je besplatan i provizija će ti biti smešna. Meni su naplatili 17 dinara.

Ako nisi student otvori običan paket račun čije mesečno održavanje košta 235 dinara, plati karte i zatvori račun.

Zatvaranje računa se više ne plaća, tako da će ti ukupan trošak biti 235 din + 0,3 % od cene karte.

I da, ne boj se , neće niko pokušati da te prevati i opljačka.  :D

I da, ne boj se , neće niko pokušati da te prevati i opljačka.  :D

Nemoj da si tako siguran...  :D

U zadnje vreme cesce pratim svoj bankovni racun, jer mogu lako da mu pristupim putem interneta i sta sam zapazio: za nesto vise od godinu dana banka je nacinila oko dvadeset "gresaka" na mom racunu.... u pocetku sam zaista mislio da su greske, ali nakon nekog vremena poceo sam da sumnjam. Pogodite koliko je puta svojim "greskama" banka ostetila sebe? Nula...  ;D Cuvajte se...

Ok, ja nisam imao loših iskustava sa bankama do sad pa sam zato to napisao.  :D

Ali, u pravu si, treba uvek biti oprezan. 

Ljudi ja sam rezervisao let Wizz-om za Brisel i sve je super ali sam pored karte cekirao i povratnu kartu za Beograd - Aerodrum Nikola Tesla sa WIZZ Shuttle Bus-em (posto bi mi to bila najzgodnija opcija). Ono sto mi nije jasno ja sam tamo uneo moje podatke ali koliko vidim nemaju svi ovde ista iskustva sa njihovim Shuttle Bus-evima. Moguce je da sam se i ispalio sto sam to cekirao pa bi voleo da cujem neka vasa iskustva u vezi sa tim.

zanimljiva stvar mi se desava: Vidim let za 590 dinara, stikliram ga i dok stikliram povratni cena mi se promeni na 1470 dinara. Sta je to?

Zato sto kad ga stikliras, on ti automatski doda 880din, koliko iznasi taksa za placanje karticom :) Ti onda odaberes bank transfer, ako hoces tako da placas, pa ti doda samo 440din.

Pre je to malo drugacije izgledalo, ali si isto placala.

ne, promeni mi se cena na osnovnom meniju, dakle  ona koju sam stikljirala a i u konacnom saldu sa desne strane. Nije mi prvi put da kupujem wizz karte.

Nije ni meni :) Aj, pogledaj jos jednom! Ako ti pise cena 590din i za odlazak i povratak, a kad stikliras ta 2 leta, ako ti se cena promeni na 1470din u oba slucaja, u osnovnom meniju, a u ukupnom saldu dole desno kaze 2940din za povratnu kartu, to je to sto ti kazem :)

U pravu si. Kad sam promenila nacin placanja promenila se cena.  :)

Cini mi se da tako nije bilo ranije.

Da, bilo je drugacije. Na prvi pogled, ovo jeste zbunjujuce. I ja sam skoro isto odreagovao kao i ti i vec se naostrio da pitam na forumu. Ali, skontao sam o cemu se radi, pa ipak nisam pisao :)

pazite ovo, vidim jeftina karta Budimpesta Bergamo, cekiram sve lepo, dodje do dela za naplatu kad u levom prozoru stoji MALPENSA, pomislih da sam kretenasto zadala opciju, vratim se korak unazad i ponovo krenem i posebno obratim paznju sta stikliram (ne bi mi bilo prvi put da kupim za pogresan aerodrom), kad ono isto...i sad sta je tu je kupim tu kartu i nije mi jasno zasto stoji Malpensa na kraju a na pocetku Bergamo....I jos plus ne stoji koji terminal, nego samo Malpensa. Posaljem ja njima mejl i dobijem genericki odgovor :

Поштовани путниче,

Хвала вам што сте послали писмо нашој служби за односе са клијентима.

Обавештавамо вас да никав одговор неће бити послат на ваше питање осим ове аутоматске поруке., али ћете највероватније моћи да пронађете одговоре на ваша питања на нашем веб сајту:

Честа питања:

http://book.wizzair.com/useful_information/faq/"

I onda posle guglanja dodjoh do informacije da od jula meseca Wizz leti i za Malpensu ali mi onda nije jasno zasto su ostavili mogucnost i Bergama ako nece leteti do njega posle 1. jula. I izgleda da je u pitanju terminal 1, ali jos uvek nisam sigurna. I kao sto rece Pedjalon, jos postoji mogucnost gasenja terminala 1 u Budimpesti. Tako da je bas slatko, ne znam ni odakle polecem ni gde slecem :)))

@hekata:

Od 18.6. lete na relaciji BUD-MXP. Do tada standardno BUD-BGY.

To vazi za BUD, ali ne i za TSR npr.

jasno je to meni, mislim bilo mi je jasno posle pola sata guglanja, ali me nervira zasto onda za te datume nisu uklonili bergamo, zamislite da je neko imao neko presedanje ili slicno .... i da im ne padne na pamet da napisu terminal, ako ga uopste i znaju :)))) a sto se tice, Pedjo, dva meseca unapred pa imam jednu kartu za Trevizo za septembar :))) uzetu jos u decembru

Imam mali problem:kad odem da rezervisem let za Rim sa jednu osobu prikaze mi sa naknadom za placanje 7240 dinara.A kad hocu za isti let da rezervisem dve karte prikazuje mi ne 14480 dinara nego  16680.

Jel to znaci da je ostala samo jedna povratna karta po toj ceni od 7240?

Da, verovatno! To smo nedavno konstatovali, da kada se kupuje za vise osoba, cena karte poskupljuje, i to svima!

Ako ne koristis Wizz Exclusive, probaj ovako! Istovremeno, na 2 racunara, probaj da kupis po jednu kartu. Ja sam probao, isao do koraka gde se ukucavaju podaci, i cena je bila ista ;)

jasno mi je to, videla sam jos u procesu kupovine, mogla sam da odustanem ako mi se nije dopalo, nego samo kazem zamisli da neko ne vidi to....a i ne vidi se na koji terminal slece, tako da opet nije potpuna informacija :))