Jump to content

Featured Replies

ma ja putujem stalno, ali sam od onih koji uvek nose medicinsko osiguranje, vise nego dovoljno novca, ne usudjuju se da rizikuju da li ce stici na avion (pa uzmem hotel i dodjem dan ranije) , tako da me ne treba bas uvek slusati, ali u sustini postujem propise jer nema posle koga da krivim ako nesto ne bude kako sam planirala

Pa da, sad u sred letnje sezone setili se da sminkaju,doteruju i azuriraju sajt.

Posto su uveliko snizenja i pousti svuda,mozda se i njima omakne pa daju eto tako!

Daj Boze klanj::

Da objavim da u narednih 12 dana neću biti pri netu  i samim tim neću moći da svojom wizz karticom kupim karte. Nakon 6 jula može ponovo.

Trebalo je juce da bude zavrseno to sminkanje wizzair web sajta, ali meni i sad javlja error. Sutra imam let rano ujutru za Dortmund, treba da se cekiram online, zna li neko da li ce sajt biti osposobljen danas u toku dana? I sta da radim ako ne uspem da se cekiram online zbog tog njihovog azuriranja , cega vec ?

:x

I meni sada radi, odradio sam check in. Steta sto su izbacili taj kalendar sa cenama, bilo je bas pregledno

Баш ми се допада нов сајт али календар при избору карата је био врхунски, штета што су избацили. Плус, кад су већ радили нов сајт могли су мапу мало да увећају јер имају сад много више градова него пре пар година а мапа исте величине.

Malopre sam odradio check in. Uopste mi nije bio trazen broj pasosa i detalji iz pasosa, samo su mi izbacili boarding card.

Je l' su oni nesto menjali? Ili sam ja nesto zeznuo? :(

Poslednji put kad sam leteo Wizz-om (u decembru) trazili su mi i broj pasosa i rok vazenja pasosa.

mozda se nesto promenilo (recimo easyjet mi u martu uopste nije trazio podatke iz pasosa), prijatelju sam kupila kartu za 13. jun za malme i trazeni su svi podaci, ne bi trebalo da ti izbaci boarding pass ako nisu ukucani svi podaci koji po njima treba da se ubace, jel ti boarding pass izgleda isto kao i onaj u decembru?

Da, isto izgledaju skroz. Nije ni bilo nigde polja da se upisuju podaci, kliknuo sam na Check in, otvorila mi se stranica gde me pita da li razumem pravila za online check in i nakon sto sam potvrdio samo mi je izbacio boarding pass.

Je l' jos neko radio online check in ovih dana od kad su promenili sajt? Kakva je kod vas bila procedura?

Da li je neko pokusao da se cekira online na ovom novom sajtu wizzair-a? Kad se otvori prozor za popunjavanje podataka o putniku  postoji stavka VIZA tj broj vize i od strane koje zemlje je izdata i bez toga nece da se zatvori prozor.Treba da putujem za Rim za par dana.Zvala sam aerodrom i njihovu kancelariju tamo al niko se ne javlja.Jos mi je samo ostala opcija da pozovem njihov call centar za 59din/min.Sutra ako mi se ne jave necu imati drugu soluciju.Ovaj novi sajt je samo komplikovaniji,nepotrebna stvar.

stvarno ludilo od sajta,sad ni meni nije jasno kakvu vizu traze, ako nesto uradis javi ovde ima mnogo ljudi koji putuju. Da nije slucajno to broj visa kartice, lupam ne znam sta moze da bude

stvarno mi nije jasno, neko se pre zalio da mu nisu trazili ni broj pasosa niti ista, a sad traze i vize---neko ovde ne radi kako treba ili mi ili oni...ja putujem za dve nedelje, pa cemo videti ali se nadam da ce se neko javiti sta je bilo na kraju

Ja putujem za 8 dana, i bas sam otisla na cekiranje da vidim sta je problem, kad ono stoji ta stavka VIZA, ni meni nije jasno o cemu se radi. Znam da jos ne mogu da se cekiram, ali stvarno ne znam sta bi to moglo da bude.

Upravo sam se cekirao. Nikad lakse nisam uradio check in. Ulogovao sam se na svoj profil, kliknuo na cekiranje i to je bilo sve ali bukvalno. Nista nisam popunjavao, cak mi ni broj pasosa nije trazio. Odstampao kartu u pdf-u i to je to. Putujem iz Budimpeste, mozda to ima neke veze sa pojednostavljenom procedurom.  :)

I ja sam se juče check in-ovala i ista stvar kao Aleksa -- nisu mi apsolutno ništa tražili. Možda ima veze što i ja letim iz Budimpešte, mada ne znam zašto bi...  :?

ja upravo pokušavam da uradim check in za let BG-Rim i ista stvar, traži mi broj vize i ne mogu da to zaobidjem...

kako ste vi ovo rešili?

pritom broj call centra koji je na sajtu naveden za srbiju kad pokušam da zovem kaže da je nepostojeći

pomagajte....

Mozda da probate broj pasosa da ukucate.   :)

Lol, u isto vreme.  :pivoooo:

za sada sam upisao samo nule i italiju kao zemlju koja je vizu izdala

a šta su uradili ovi što su isti problem imali*?

i gde je opcija za dodatni prtljag?