Jump to content

Featured Replies

Zvala sam ja i kol centar-nepostojeci broj, na aerodromu se kod njih niko ne javlja, na mejl ne odgovaraju.

ko ima plavi pasos mora da ima vizu. taj upisuje br. vize. samo se ne zna sta upisuje onaj ko ima biometriski pasos... nov. predpostavljam br. pasosa opet, ali nije sigurno.!

Evo,ja sam im poslao poruku na njihovoj facebook stranici,nadam se da ce odgovoriti brzo.

a na kojoj FB strani, moze link?

ja sam nasao tu neku koja mi deluje kao officijelna ali nemam opciju za slanje poruke ili pisanja po zidu...

Pa ukucaj u search wizz air pa izaberi neku koja ti izgleda kao oficijalna i ima dugme da mogu da se salju poruke :D

Poslala sam im ja poruku preko Customer service-a.Ali ko zna kad ce da odgovore i da li ce da odgovore :)

poslao sam tamo i ja, mada nesto nisam optimista za odgovor.

baš su kreteni

ja letim sutra ujutro tako da ću javiti kako je prošlo da znate ostali koji letite ovih dana...

U najgorem slucaju,ne znam kad ti je let,ali imas sanse da se cekiras online do 3 sata pred let.Koliko se ja secam kod nas na aerodromu ima kompijuter i stampac ispred check in deska pa da pokusas na licu mesta.Njihova kancelarija bi trebala da radi svaki dan od 7-19h.Bukvalno da ih za uvo dovuces tamo da ih pitas sta je ovo :D

dosta mi ih je više... ja sam na mesto za broj vize upisao nule i italiju kao zemlju koja je izdala vizu...

od prtljaga sam odustao i spakovacu se tako da sve ide u rucni, njihov gubitak sto su ukinuli tu opciju prilikom check in...

ukoliko budu pravili problem boarding passovi sa ovim podacima posluzice za potpalu sutra na aerodromu njihovog pulta  :psuje:

tako da ako sutra ne bude nekog specijalnog priloga sa aerodroma u vestima mozete i vi ostali stavlajti nule i znajte da to prolazi...

srecno svima

pozdrav

:mrgreen:

@zmajcekns

Pa prtljag se dodaje prilikom kupovine karte, a ne prilikom check-in-a.  ;) A verovatno negde ima opcija da izmeniš rezervaciju, tj da dodaš prtljag. Bar se nadam da to još uvek ima.  :)

ok hvala nadam se da ce raditi mada cu ja verovatno sutra da odem do aerodroma da vidim direktno sa njima

Sad nesto gledam nije zemlja izdavanja "vize" Italija nego Srbija.Ceo dan se bakcem sa ovim nije ni cudo da mi mozak vise ne radi :D

Uspela sam da se cekiram.Odstampala sam boarding karte i na njima pise pored imena i prezimena,oznaka iz koje ste zemlje,broj pasosa i do kad vam traje pasos i to je sve.Tako da sta god da ste upisali za vizu to se nigde ne vidi. :mah:

Sad nesto gledam nije zemlja izdavanja "vize" Italija nego Srbija.Ceo dan se bakcem sa ovim nije ni cudo da mi mozak vise ne radi :D

Kako je Srbija zemlja izdavanja vize a ne Italija? Pa nije ti Srbija izdala vizu,nego Italija .