Jump to content

Featured Replies

jos uvijek rucna prtljaga dozvoljena 55x40x20? a ako ja dodem na kolodvorr i ne ude u onaj okvir,sta onda,kolko se placa cekiranje?

5000 dinara na aerodromu, gde se cekira prtljag, a ako "te nahvataju" na gate, onda je 6000 din. I upozorenje, sad su poceli da filozofiraju, razlicite su cene za prtljag za letove do i preko 1500 km kao i zavisi od sezone, leto i bozicni praznici je skuplje

Ne kapiram, iz Skopja lete po ceni od 9 evra a kod nas nema ništa ispod 23. Jel to do aerodromskih taksi ili što im je standard tanji? (mada su se kod njih isključivo usmerili ka albanskim gastosima)

Jer sve wizzove letove iz Skopja dobrano subvencioniše Makedonska država. Dok Srbija letove iz Beograda ne subvencioniše, te eto razloga. :D

putujem za rim i iz rima.imam kofer tocnih dimenzija,valjd nece pravit probleme.zadnji put je ljudima ulazioo kofer u taj okvir i ipak su ih morali cekirat...

".zadnji put je ljudima ulazioo kofer u taj okvir i ipak su ih morali cekirat..."

Zašto?

putujem za rim i iz rima.imam kofer tocnih dimenzija,valjd nece pravit probleme.zadnji put je ljudima ulazioo kofer u taj okvir i ipak su ih morali cekirat...

da li mozda zbog tockica? ako je kofer usao unutra jedva a tockici vire od gore, ako je kofer stavljen naopacke, onda ipak prelazi dimenzije mozda zbog toga?

il je usao il nije

ako viri onda nije usao

prosto ko pasulj

nema kod njih da se veca dal je kofer veci ili nije zato i postoje oni okviri

ma uso jee,je da nije onakk glatko da ga samo ubacis,al uso je,i too dosta ljudi sam vidila,i onda ne daju da uneses,nego moras samo cekirat valjda,al bez placanja,kolko sam ja skontala..u rimu se to dogodilo. sad neznam jel to zbog te neke nove politike o 2 vrste malih kofera..

za sada politka malih i velikih kofera mislim da vazi samo za luton katowice, a kako su krenuli i pasos cemo morati u cekirani prtljag jer su dimenzije prevelike...

Molim vas pomozite mi, možda je glupo pitanje, ali nisam baš najsigurniji u vezi štampanja karte.. Pošto karta sadrži dve strane, kako treba da se ištampa? Da li na istom papiru da se odštampaju obe stranice, sa jedne i sa druge strane, ili jedna strana na jednom listu papira, a druga na drugom papiru?

Tamo na wizz-ovom sajtu piše i da se posebno štampa za klijenta i posebno za njih.. Da li trebam da imam dva primerka iz prvog primera koji sam naveo ili iz drugog? Malo sam zbunjen oko ovoga, ako nije problem da mi neko objasni

ta dva papira to je sve, odnosno jedan papir je za njih jedan za tebe,znaci samo to odstampaj i to je to

ljudi, neko iskustvo sa Ajnhovenom? Cekiranje preko interneta, da li su strogi i slicno? I ono za vizu, sto me iznenadilo, dakle 6 nula i Holandija, na primer, kao zemlja?

I jos jedno pitanje, oko imena "Đorđe" ....procitah na prethodnim postovima da se pravio problem oko natpisa u pasosu, sa "Đ", i u rezervaciji "Dj".....je li imao neko slicnih problema?

Da li na istom papiru da se odštampaju obe stranice, sa jedne i sa druge strane, ili jedna strana na jednom listu papira, a druga na drugom papiru?

Tamo na wizz-ovom sajtu piše i da se posebno štampa za klijenta i posebno za njih.. Da li trebam da imam dva primerka iz prvog primera koji sam naveo ili iz drugog? Malo sam zbunjen oko ovoga, ako nije problem da mi neko objasni

Sve stampaj standardno, 'jednostrano' i nemas frke. Kada tako stampas, onda dobijes oba primerka (za tebe i za kompaniju), dakle broj kopija ti je jedan, a broj stranica 2. ili 3.

Stiglo mi nedavno obavestenje o promeni leta....za Ajndhoven, umesto 5. septembra, za 7. septembar. Prihvatila sam promenu, na sajtu su promenjeni podaci. Ima li neko iskustva, da li salju novu kartu, sa novim datumima, ili ostaje ova sa starim?? nista novo mi nije stiglo

I da li na Ajndhovenskom aerodromu vazi online cekiranje? hvala.

Mi smo jedni od srecnika koje je zakacilo otkazivanje leta za Rim. Ici cemo iz Beograda ali se vracamo u Temisvar. Od kad su nam promenili taj let poslali su mi 3 invoice-a i sva 3 su za razlicite iznose, nista mi nije jasno  :? Da li se nekome desavalo slicno, sta im uopste to znaci, ta 3 razlicita iznosa?!

prvo moras da kazes da li su vas oni prebacili na let iz Temisvara ili ste kupovali nove karte, i sta pise na tim invoice, i da li je taj novi let skuplji od onog sto ste kupili Rim Beograd?

Oni su nas prebacili na let Rim-Temisvar (to je jedna od opcija koju su nam ponudili i ja sam prihvatila). Ne znam koja je cena te karte jer sam karte Bg-Rim-Bg uzela na akciji jos u februaru. Nista mi nisu rekli da moram da doplatim kartu. Na jednom invoice-u je grand total -3504 din, na drugom 4684, 64 a na trecem -1180,64 (tim redosledom su stizali). Nista mi nije jasno. Na prvom invoice-u je let Bg-Rim a na druga 2 je Bg-Rim-Temisvar.

Znaci taj treci racun je razlika u ceni izmedju ova prva dva leta. Sta ti pise u njemu? A, usput, gledajuci prava i uslove putovanja, ugledah ovo:

14.1.3 Можете носити само један комад ручног пртљага по путнику чија тежина не сме бити већа од 10 килограма и чије димензије не смеју бити веће од 55x20x40 цм. Ове димензије укључују точкиће, ручке и бочне џепове. Наплаћиваћемо накнаду за сваки комад ручног пртљага, чија величина премашује 42x25x32 цм. Ако величина вашег ручног пртљага не премашује 42x25x32 цм, превозимо ваш ручни пртљаг бесплатно. За више појединости погледајте нашу веб страницу или позовите наш позивни центар

Meni na karti (kupljena jos u januaru) za septembar stoji sledece: veliki kabinski ptljag  - besplatno, sto znaci da sad ima i mali i veliki kabinski prtljag, samo sto se mali ne placa, a ovaj drugi do 10 kg sa "starim dimenzijama" ide takodje u kabinu ali se placa. Verovatno to vazi za nove karte, a posto sam platila kartu davno ne vazi u mom slucaju (ili se samo nadam). Ovim smo izgleda resili enigmu zasto neki moraju da cekiraju rucni prtljag koji je odgovarao nekadasnjim dimenzijama

ovo sto sam navela pise u opstim uslovima prevoza, a na drugom mestu sledece:

пртљаг

Од 1. августа Wizz Air лансира нову политику кабинског пртљага на рути Лондон-Катовице а како би охрабрио путнике да носе мањи пртљаг у авион и на тај начин олакшају и убрзају поступак укрцавања.

Wizz Air-ова стриктна политика једног кабинског пртљага по путнику остаје непромењена.

Која је разлика између кабинског пртљага? – ВЕЛИЧИНА!

1.Мала кабинска торба:

-Ако је величина вашег кабинског пртљага 42x32x25 цм или мања, можете бесплатно да је понесете у авион. Мора да стане испод седишта испред вас. Допуштена тежина је 10 кг.

2.Велики кабински пртљаг:

Ако је ваш кабински пртљаг већи од димензија мале кабинске торбе али не прелази 55x40x20 цм, можете да га понесете у авион по ново уведеној накнади од 10,00 евра. Мора да стане у горњи претинац. Допуштена тежина је 10 кг.

U trecem racunu pise -1180,64 rsd. Mislim da vise nikad necu kupovati kartu toliko unapred, sve mi se smucilo  :psuje: Ne mogu da verujem da cu opet morati da ih zovem i da ce mi opet stici veliki racun za fixni!  :bang: