Jump to content

Featured Replies

Da li je neko razotkrio misteriju oko velikog i malog kabinskog prtljaga?

pokusavam da rezervisem kartu preko viza i neuspevam jer trazi neki ID sto neznam sta je i kada to popunim kaze da vec postoji neko sa tim podacima a to je moja e-mail adresa tako da nema sanse da postoje dve iste ,pa ako neko zna resenje neka javi ,hitno je

Verovatno si zaboravio sifru. Ili se seti stare (proveri u inbox-u), ili idi na "Forget pass?" i dobices novu sifru u inbox, pod uslovom da znas pass svog mail-a! :D Sto rece Dragance, sigurno si se vec reg kod njih.

to je zato sto vec imas nalog na wizzu a ti si pokusao da kupis kartu bez registracije i prilikom kupovine si ubacio mejl sa kojim si se registrovao ranije, zato ti itrazi ID. Probaj da se ulogujes sa tim mejlom i stavi opciju, sto rekose, zaboravljena sifra i dobices je u inbox i to je to. A zamolila bih te da kad obavis kupovinu da objavis ovde za koju velicinu kofera si dobio opciju da je za unosenje aviona i ukoliko ima opcija "veliki kabinski prtljag" koji, po novom pravilu treba da se cekira, da li se naplacuje.

Da li je neko razotkrio misteriju oko velikog i malog kabinskog prtljaga?

Šta je misterija ? Osim na onim eksperimentalnim rutama nigde za sada ne naplaćuju tih 10e iako ti tamo stoji 'Large cabin bag'.

Ne znam da li si citao na forumu da su neke ljude terali da cekiraju prtljag iako su torbe ulazile u ram i da u opstim uslovima prevoza ne stoje nove dimenzije, a na drugom mestu stoji bas to, sto si naveo, ruta London Poznan ili Katovice :) Malo su u koliziji, jer na dva mesta na sajtu stoje razlicite informacije

Ja mislim da tu uopšte nema dileme. Ako prtljag stane u okvir onda je to 0k. Mislim da je u navedenom slučaju nešto drugo bilo u pitanju.

Ja kad sam isao Wizzom u julu na relaciji Barselona - Budimpešta na ulazu u avion stjuardese su nudile svima sa ručnim prtljagom da ga besplatno prebace u čekirani prtljag, pošto nije bilo mesta u kabini.

Svejedno, zbog nekih drugih raazloga morala sam ipak da dodam na kartu naknadni prtljag, i dalje mi stoji dimenzije kofera 50*40*20 za ručni prtljag. Tako da su oni malo to loše napravili sa tim opštim uslovima prevoza, ili je to samo najava šta sve ostale rute čeka po pitanju ručnog prtljaga.

Najveći niskotarifni avioprevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, mađarski Wizz Air, najavio je danas na konferenciji u Beogradu brojne novosti za putnike iz Srbije.

Nove linije iz Beograda, koje će u predstojećem periodu obavljati Wizz Air, najavio je izvršni direktor ove kompanije Jožef Varadi.

Wizz Air će od zimskog reda letenja uvesti direktnu liniju Beograd - Bazel, a od letnjeg reda letenja i direktne letove prema Rodosu, Krfu i Oslu.

Wizz Air je počeo da leti iz Beograda u junu 2010. godine, prvo prema svojim bazama u Londonu (Luton) i Dortmundu. Kasnije ova kompanija u Beogradu formira svoju bazu. Ovde postavlja jedan svoj avion Airbus A320, koji iz Beograda počinje da leti do devet destinacija, prvenstveno u glavnim evropskim regijama gde živi srpska dijaspora.

Novi letovi prema Ajndhovenu, Briselu (Šarleroa), Minhenu (Memingen), Malmeu, Geteborgu, Stokholmu (Skavsta) i Rimu vrlo brzo su postali veoma populani. Wizz Air je na svim letovima beležio izuzetnu popunjenost putničke kabine.

Već duže vreme očekuje se da će Wizz Air u beogradsku bazu postaviti još jedan avion čime bi se broj letova značajno povećao.

Aуу ал ће следеће лето да падну цене аранжмана за Грчку...

Jel plaćao neko kartu kod Wizzaira bankovnom doznakom?

1. Šta je to uopšte?

2. Kolika je provizija prilikom plaćanja u banci?

3. Jel mi treba otvoren tekući račun?

4. Jel mora u UniCredit banci ili može i u nekoj drugoj?

Pecanj, toliko toliko toliko puta je pisano o ovome na ovom topiku,......i veruj mi da je smarajuce sad ponovo pisati, jer to nisu jedna dve recenice, veruj mi da je mnogo jednostavnije da uzmes search opciju. zar je to toliko tesko?

Pozdrav drugari,

pročitah sajt wizz air-a, sve stranice na forumu, koristih search ali nema odgovora na pitanje kako uplatiti novac na wizz račun (wizz account). Piše pozovite call centar. Zvao sam call centar i tamo mi se javila žena sa skromnim znanjem srpskog jezika, pričali i na engleskom ali ništa. Poslao mail wizz-u ali opet odgovor pročitajte na sajtu. U tom silnom traženju naleteh i na ovaj nadasve koristan forum.

Dakle da li je moguće i kako uplatit novac na svoj wizz račun. Razlog je jednostavan: ne plaća se usluga rezervacije što na više karata čini znatnu sumu i značajnu uštedu.

ti si pogresno postavio pitanje....wizz account nije isto sto i bankovna doznaka.

Pitanje ne može biti pogrešno, samo odgovor. Znam šta je uplata bankovnom doznakom i imao sam iskustva sa plaćanjem avio karata kod wizz-a. Sada postoji Wizz account i kada se plaća pomoću njega nema troškova plaćanja (kod plaćanja Visa karticom 880, bankovnom doznakom 440), kao ni troškova rezervacije. Na primer, od Beograd do Rodosa za 4 karte u julu ušteda je oko 9000).

Šta je bilo sa probnim periodom za kabinski prtljag ???

Meni stoji na rezervaciji veliki kabinski prtljag 'FREE'

Од 1. августа Wizz Air лансира нову политику кабинског пртљага на рути Лондон-Катовице а како би охрабрио путнике да носе мањи пртљаг у авион и на тај начин олакшају и убрзају поступак укрцавања.

Wizz Air-ова стриктна политика једног кабинског пртљага по путнику остаје непромењена.

Која је разлика између кабинског пртљага? – ВЕЛИЧИНА!

1.Мала кабинска торба:

-Ако је величина вашег кабинског пртљага 42x32x25 цм или мања, можете бесплатно да је понесете у авион. Мора да стане испод седишта испред вас. Допуштена тежина је 10 кг.

2.Велики кабински пртљаг:

Ако је ваш кабински пртљаг већи од димензија мале кабинске торбе али не прелази 55x40x20 цм, можете да га понесете у авион по ново уведеној накнади од 10,00 евра. Мора да стане у горњи претинац. Допуштена тежина је 10 кг.

Dakle da li je moguće i kako uplatit novac na svoj wizz račun. Razlog je jednostavan: ne plaća se usluga rezervacije što na više karata čini znatnu sumu i značajnu uštedu.

Evo šta sam ja pronašao na sajtu:

WIZZ ACCOUNT REFILL

WIZZ Account Refill allows you to credit money to your WIZZ Account and it is specially targeted to frequent flyers. You can use your balance to book any seat and a number of ancillary services with Wizz Air - including promotional seats. The amount of the balance of a WIZZ Account credited through WIZZ Account Refilldoes not have an expiry date. If you have previously credited a cash amount to your WIZZ Account which has expired, please contact our Call Centre who will be able to reinstate the expired balance.

After registering with wizzair.com you receive a 10 digit WIZZ Account number.

To load money into your WIZZ Account please call our Call Centre

Minimum amount we accept in one refill transaction: 300 EUR or equivalent in other currencies.

Booking and payment from your credit and checking your balance can all be done via wizzair.com and through our Call Centre (online refill will be available soon)