Jump to content

Featured Replies

kada pretražujem letove na sajtu wizza, i kada mi prikazuje cene letova, nešto nigde ne vidim da piše da su i takse uračunate, samo naknada za rezervaciju. je l' jesu ili nisu?

Porvrdi odabrane letove i na sledecoj strani klikni na plusic kod cene i dobices razlozeno.

To sto ti pise na prvoj strani je ukupna cena i (najcesce) uzivaj u istoj, ne prizivaj dodatne troskove.

Nije lose za ove Alitalia bagatelne prekookeanske letove.

Svasta nesto krece iz Zeneve.

Ljudi, jel ima neko Wizz Exclusiv clanstvo da mi kupi 2 povratne karte na relaciji Budapest  - Warsaw u periodu od 12-15 oktobra? Jos ako ima wizz account, to bi bila puna kapa. ;D Naravno, dajem odma pare na ruke ili kako vec vama odgovara. Beograd je u pitanju. Molim vas, kontaktirajte me ako imate bolji predlog.

Hvala veliko! klanj::

Pa ne moze da ti kupi sa excluzivom po povlascenoj ceni. To je u slucaju jedino ako clan kluba putuje...

Au, meni je to negde promaklo. A jel moze neko ko ima onaj dopunjivi wizz account da kupi za drugoga? :-\ U tom slucaju, kostalo bi me oko 50-ak eur.

Vidi sa pedjalonom.

Da objavim da imam Wizz kreditnu karticu kojom se izbegava plaćanje naknade za rezervaciju.

Ako neko želi da mu pazarim karte neka se javi na pp. :party:

Poslah poruku coveku, nadam se da ce mi odgovoriti uskoro, dok cene karata ne skoce.

Veliko hvala ela! ;)

P.S. Ako ima jos neko ko moze pomoci, a da je voljan neka se oglasno slobodno. :banana:

Zar nije neko pisao da tu treba da se stavi nekih 6 nula ili tako nesto? Debilno jeste, ali valjda tako funkcionise. Sad, kad ce se smilovati da to promene...

Jedino smisleno obrazlozenje zasto to i dalje postoji je ili zbog letova za London ili mogucnosti da neko i dalje putuje sa plavim pasosem u Evropu. Ali, svakako bi to moglo jednostavnije i razumnije da se resi.

Nisam x meseci kupovao karte preko njih, ali se ne sećam da je ikada stajao broj vize? nešto novo?

Nisam ni ja kupovao od kad su uveli to, ali se pricalo po forumu. Novo jeste, ubacili su to onda kad su i pustili novi sajt u funkciju.

e da citam i ja juce, nasi u Vladi, kazu nisu obavesteni....a neverovatno koliko mi je odjednom postalo svejedno da l ce da uvedu vize ili ne....to se zove oguglalost na sve sto se desava ovoj jadnoj zemlji