Jump to content

Featured Replies

Posted

Cini mi se da moze biti korisno da imamo temu u kojoj bi "opisali" sve one koji prodaju avio karte, a na koje najcesce upucuju Kayak, Skyscanner i drustvo...

Dakle, kolika ja provizija (ako je ima), da li su pouzdani...kako je sa placanjem vizom, a kako sa master karticom...tako i slicno tome...mozda na kraju i spojiti sve u jedan post, koji bi bio pri vrhu i odmah skretao paznju na bitne stvari...

Eto...

• 2 months later...
  • Author

Mislim da je ovo bas tema...vidim ovih dana da se kod skyscanner-a, pojavljuju cene koje su "via Skyscanner" - jesu oni postali prodavci ili sta?

• 1 year later...
  • Author

Da li je neko kupovao karte od Bravofly? Dobio za sada samo jedan cudan confirmation mail, pa me zanima da li ko ima iskustva... :smile:

Hvala...

P.S. Kod njih je samo odredjeni MasterCard da bi se dobilo po ceni koja je na skyscanneru... Inače, dodaju 4-5e...

Ja sam kupio one karte za Tajland za 7 evra, koje su vrlo brzo stornirane, ako se to moze smatrati merodavnim iskustvom :smile: Da, prvo stigne mejl da obradjuju tvoj zahtev i da ce se javiti u roku od 24h, valjda da potvrde ili poniste rezervaciju. I pise jos da ako ti je let danas, da se javis u roku od 2h, valjda da bi ubrzali proces izdavanja karte. 

• Author

Hvala, mada ne pomaže mnogo... :smile:

Nisam dobio to o obradi nego bas da je potvrdjen booking...e sad problem je sto air china ne dozvoljava check karata koje nisu kupljene direktno kod njih... :sad: 

Na kojim se ono sajtovima može proveriti da li je sve okej preko e ticketa?

Probaj na checkmytrip. Ako ne upali, posto je Air China clanica Star Alliance, mozda uspes da vidis na sajtu neke druge kompanije clanice. Eventualno Saudi Airlines, tamo imas pretragu preko e-ticketa, ali nisam siguran da ce Air China proci tamo.