Jump to content

Featured Replies

Posted

Pristigli su prvi komentari na Bantustan! Želimo da ih podelimo sa vama. Takođe, želimo da vas pozovemo da nam i sami ostavite komentar, putem mejla ili Goodreadsa. Odabrani komentari Otkako sam otvorila knjigu ne mogu da je ostavim. Kao omađijana nosim knjigu koja nije toliko mala svuda sa sobom i hvatam slobodne minute da je čitam. Ne znam da li ste svesni da ste napravili umetničko delo. Vaš putopis je jedna od onih knjiga čijem se ponovnom čitanju radujem dok je čitam prvi put. I ne samo to. Radim sa Afrikancima koji studiraju u Beogradu i ne možete zamisliti koliko mi znači sve što sam kod vas pročitala za makar malo bolje razumevanje svojih studenata. Za to ću vam biti večno zahvalna. * Čitajući knjigu postavljala sam si tisuće pitanja o sreći, o motivu za svoja putovanja, o tome treba li pomagati svijetu, o tome zašto smo mi ljudi takvi kakvi jesmo, trebamo li se mijenjati, želimo li zaista bolji svijet? I još si postavljam pitanja… * Čitam Bantustan (btw. kakav politički nekorektan naziv...

Pročitajte Bantustan: Komentari, deo I

On 6/15/2015 at 11:06 PM, Uroš Krčadinac said:

Ukoliko želite da dođete, molimo vas da se prijavite, kako bi organizatori stekli uvid u broj posetilaca.

Kome se prijavljuje i na koji način (email, telefon, web formular...)?