Jump to content

Featured Replies

Сад су јавили да је отворен и Хоргош 1.  :dance:

Иде ли путнички воз? Јавите :)

:spot:

Pise ti gore da ide

Ne mešajte babe i žabe, jedno su putni, a drugo železnički prelazi. Vozovi BG-Budipešta idu preko Kelebije i normalno idu. Vozovi Subotica - Segedin sa presedanjem u Horgoš/Reske su "privremeno" ukinuti još u julu.

• Author

Jutros sam dosao nocnim vozom u Budimpestu,bio je na vrijeme.U vozu je bilo pedesetak izbjeglica koje su strpali u poseban vagon, neko im je naredio da izadju u Subotici, nisu se vracali u voz.Keleti i Nyugati prazni.Vidio sam da stoji voz za Cirih.

• 3 months later...

Malo sam guglao.. I nalazim nešto malo i to samo jutarnjih polazaka za Segedin. Jel zna neko jel postoje neki kasniji polasci autobusa za Segedin?  S obzirom da treba ujutru krenuti iz Beograda.

• 4 months later...

Ljudi ožučio sam se danas pokušavajući da saznam idu li vozovi iz Horgoša za Roeszke i Segedin, znam da je Subotica - Segedin voz stopirao još prošlog leta.

Na sajtu Železnica Srbije i MAV-a stoji da ide. Naravno u stanici Horgoš se niko ne javlja, zovem ceo dan, Novosađani i Beograđani ne znaju. 

Da li iko zna kakva je situacija i koliko bi koštala vozna karta ??

Edited by Urkens

E ali sam zato večeras u 23.33 dobio stanicu Subotica, gde su mi rekli da iz Subotice do Segedina nema saobraćaja :sad: