Jump to content

Featured Replies

ko voli nek izvoli...

popust na mckinley opremu u intersportovima u merkatorima do 13.7.2008.

a imaju i deuter ranceve

ko voli nek izvoli...

popust na mckinley opremu u intersportovima u merkatorima do 13.7.2008.

a imaju i deuter ranceve

Ako smem da malo pojasnim informaciju.

Na popustu su cela i slovima cela TRI rancica. Velicine skolske torbe, ne veci. Ostali rancevi imaju regularnu cenu.

Deuter ranac koji sam merkao je cirka 4300 i to neka sitna litraza 30-40. Sama marka je jako skupa i samim tim ne nesto popularna kod nas. O kvalitetu necu da sudim, vrhunski je i jos proizvedeno u NEMACKOJ.

Mckinley je na popustu tj nisam siguran da li sva roba ali ono sto sam zapazio u Niskom Merkatoru da je jeftinijie:

1. Vec pominjane pantalone sa deinstabilnim nogavicama za cirka 1150 din. Cena je prava sitnica u odnosu na kvalitet. Letnje, lagane, prosto ih ne osecate kad ih obucete. Kad skinete donji deo dobijete nesto kao krace bermude tj duzi sorc, negde do kolena. (a mozda je to samo sto sam ja mali :D )

2. Lagani duks u kome "dise koza" za cirka 550-600 dinara, ne secam se bas : /

3. Kacketi su na nekom minimalnom popustu te ih ima od 650-950 din

4. VRECE su na popustu ali kako ih ima raznih velicina, tezina, oblika i slicno. Recimo da su od 1500+. S tim da me dusa boli za jednu malecnu vrecu od cirka 500 grama velicine tuborg krigle :D (ili bilo koje krigle bez drske, tj case od pola litra ajde manite me s pivom )

5. Kosulje sa dugim rukavima su na popustu oko 850-900 dinara

Verovatno ima toga jos ali ko ce sve popamtiti. Pozdrav sa Juga :)

Imam problem. Pukla je kopca na mom Tashev backpack-u od 55l (ona najveca koja ide oko struka) i ne mogu nigde u Nisu da je nadjem! Da li neko zna gde to moze da se kupi (moze i u Beogradu ili Novom Sadu)? Hvala unapred, mnogo mi je vazno.

Hvala na ideji. Mozda i nadjem nesto. Ma ranac je super - prezadovoljan sam - nego neko mi je stao svom tezinom na tu kopcu dok sam se lomatao po ukrajinskim bespucima njihovim mikro mini busem u koji staje 50 ljudi :)  Doduse, citav taj dan je bio jedno divno iskustvo jednom u zivotu za koje je vredelo platiti tu cenu  ;)

Samo kopca, u nekoliko varijanti moze da se pronadje u  prodavnicama srodnim metrazama. Bar ovde u NS-u ima prodavnica specijalizovanih samo za kopce, dugmad, gurtne i takve stvari. Kad sam kupovao materijal za torbu za didz nasao sam sve to. Cena nije neka (mislim da je 200 dinara) ali nemam pojma koja je nosivost niti koliko je sirok prostor za gurtnu.

:mrgreen:

Da li neko zna gde to moze da se kupi (moze i u Beogradu ili Novom Sadu)?

...

Nezgodno... nemam pojma gde bi mogao da kupiš samo kopču

Eh, pisao sam već par puta, između ostalog i u ovom tredu. Evo opet :

Derma je jedan genijalan dućan u Kralja Petra malo nizbrdo od Vasine, u Beogradu, pun kanapa, kaiševa, patenata i šnala za rančeve, jakih tkanina, šrafića, nitni, stopera (to je ono parče plastike sa federom pomoću kojeg zatežeš učkur na rancu - i to sam tamo naučio), šrafova, zihernadli, plastičnih zip tračica i 300 drugih korisnih sitnica za koje se oduvek pitate gde ih naći

Možda bi ovu informaciju trebalo okačiti i na neko vidljivije mesto, mada stvarno ne volim da nekog reklamiram, pa još džabe.

• 9 months later...