Followers 0

Svi koji traže saputnike za grčko more 2017!

164 posts in this topic

Nazalost, ne mogu da se uklopim. Slobodna sam do polovine juna! 😢

Nazalost, ne mogu da se uklopim. Slobodna sam do polovine juna! 😢

Do polovine jula, pogresno napisah...

On 5/21/2017 at 9:21 PM, milicadrive said:

Zdravo svima...da li ima neko zainteresovan za Zakintos u terminu posle 20. jula?

Expand  

pozdrav milice,imas li neki precizan datum jer ja bih mogao od 26.07 i da li te uopste zanima musko za letovanje,pozz Ilija 34 god

Ako je neko zainteresovan za letovanje na Glifadi (Atina) 2.-9. avgusta (7 n/d u hotelu 200 eu, doplata za bus iz BG 100 eu, ili individualan prevoz). nek se javi u inbox

Pozdrav...

Ako ima zainteresovanih za letovanje, Grčka. Meni je nebitno mesto, javite mi se. Prva polovina jula bi meni najviše odgovarala za polazak.

Pozdrav. Da li je ko zainteresovan za letovanje posle 5. Avgusta? Avgust, septembar? Student sam, imam 20 godina i jurio bih neke last minut ponude... Svaki dogovor je moguc... Nisam neki ljubitelj nocnog zivota, voleo bih da to bude pravo odmaranje, uz koji obilazak ali sve po dogovoru.

Ostavicu mejl, ukoliko vam je tu lakse uspostaviti kontank.   :smile:

santabre97@gmail com

On 6/17/2017 at 12:19 AM, Santa said:

Pozdrav. Da li je ko zainteresovan za letovanje posle 5. Avgusta? Avgust, septembar? Student sam, imam 20 godina i jurio bih neke last minut ponude... Svaki dogovor je moguc... Nisam neki ljubitelj nocnog zivota, voleo bih da to bude pravo odmaranje, uz koji obilazak ali sve po dogovoru.

Ostavicu mejl, ukoliko vam je tu lakse uspostaviti kontank.   :smile:

santabre97@gmail com

Expand  

Naravno, mozete mi pisati i ovde u privatnom chatu... :smile:

Pozdrav svima.

Planiram putovanje u grcku sredinom septembra svojim kolima.Najverovatnija destinacija je Tasos . Fleksibilan sam sta se tice mesta i smestaja kao i budzeta . Voleo bih da menjam plaze dnevno kao i da obidjem neka zanimljiva mesta , zato i putovanje kolima .

Ako je neko zainteresovan nek se javi ...

Pozdrav Goran

Evo da se javim, raspolozena sam za bilo gde, u periodu od 20.07. ali bi trebalo da se vratim do 25.08.,ne bih duze od 7-10 dana. Vise sam za obilaske, istrazivanje i slicno  nego za plazu, izlezavanje i nocne provode.

29 godina, zensko, pusac.

Ako postoji neki predlog, tu sam!

Mim, meni bi odgovarao period u avgustu, pa ako si za moze. Mozemo smisliti neku destinaciju.

Hoću ja u Paraliju sto pre! Imam 41 godinu i ne bih bila na smetnji eventualnoj saputnici. Želja mi je samo da izbegnem doplatu za dvokrevetni smeštaj!

Devojci I meni treba prevoz u jednom pravcu do Lefkade (polazak 11 ili 12 Jul), pa ako je neko u fazonu da deli troskove za jedan pravac, a vec ionako ide ka malopre pomenutom ostrvu, nek se javi.

Dusan

potrebno drustvo za grcku...druga polovina avgusta ili prva septembra...
zakintos,tasos,krf itd...
volim izlaske i obilaske znamenitosti (obisao ceo zakintos kvadom)...
imam 27 godina...smestaj i cena su mi nebitni,moze hotel a moze i apartman...
kontakt sms 060 425 70 46 

Cao, tražim dve devojke koje bi htele samnom na Zakintos , cini mi se da je povoljna cena. :smile:

Cao, meni treba kompanjon za more :smile: nasla ponudu za Zakintos ako idu dve osobe po 140e a za tri je po 115e . Polazak je 30. Juna.Pozz

Pozdrav inanica! Iz istog razloga i ja trazim drustvo! Pa eto, ako bi se mogle dogovoriti u vezi ostalog, ja pristajem na udruzivanje ☺

Potrebno društvo za Grčku u prvoj polovini septembra. 

Obilazak mesta, plaza i izlasci se podrazumevaju, ne tražim ništa posebno samo se ne mogu uskladiti sa prijateljima zbog godišnjih odmora. Volela bih da odem na Krit ili Rodos mada se oko mesta možemo dogovoriti.

P.S. Marijana, 25 godina :smile:

Grčka,kraj jula

38god

Prednost Niški region zbog dogovora

On 5/15/2017 at 5:51 AM, MirkaM said:

Ciao, ako si mislio na moj post, a u vezi Rodosa, tura je agencijska - Argus. Termin od 28.06.-08.07., hotel International. Bila sam prošle god.tamo i zaista je divno.

Pozdrav

Mirka

Expand  

I bi Rodos! 🎆🎉😀

Cao :smile: javlja se jedna takva! Da li ste se nesto dogovorile? Imam 21 godinu,iz Sombora :smile:

Da li je neka zenska osoba  zainteresovan za letovanje u Grckoj u periodu od 20 jula do pocetka avgusta (neki od termmina-koji dan gore dole nije striktno)?  Zovem se Ana i imam 30 godina i bilo bi pozeljno da se nadje jos neko (ili grupa ljudi) slicnih godina radi podele troskova i zanimljivijeg putovanja? 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Followers 0