Jump to content

Featured Replies

Izviiiiiini,nisam te prepoznala :D :D :D

Meni je tvoj nick zvucao zenskasto :D

Nakon visecasovnog iscitavanja postova,resih da je u feb. Sri Lanka moja :D !!

A smestaj ce verovatno biti "Top Seeecret",jer vidim da je hvaljen :D

Ima li koga na SL kraj februara,pocetak marta ?  :pivoooo:serenadezvizhd:party:

Pazi drugi deo nicka je - frajla tako da si bila blizu ...elem ja sa josh par drugara ostajem do 10-15 og marta idemo 10og januara

Sri Lanka je divna. :) Ovde se dosta pisalo i o cenama i o ostalom. Nije se nista menjalo sto se tice proslogodisnjih postova tako da cene jeftinog guest house-a su izmedju 700 - 1000 rupija (ne vise od 1000 a najrealnije 800).

Mi kada smo bili pruga na jugu ostrva nije radila pa smo koristile bus ili mini bus (do gradova) a u "komsiluku" tuk-tuk.

Pogledaj malo ranije postove, pise bas puno o cenama i sl. I uzivjte ;)zvizhd

Pazi drugi deo nicka je - frajla tako da si bila blizu ...elem ja sa josh par drugara ostajem do 10-15 og marta idemo 10og januara

Kojim letom idete ?

Mi dolazimo 28. januara,a ostajemo do 17. marta... :D

Taman cete vi da temeljno iskusite sve dok mi ne stignemo,pa se iskreno nadam da cemo se i sresti nedje :D

U kom mestu cete biti ?

:dance::party::happyyy:

Idemo 10.og Januara ostajemo do 10.og marta - karte kupljene juche  pijjjclap:blob::eat::party:clap.gif' alt=':clap:'> :banana:teglol:::dance:  nemam pojma gdecemo ali u kontaktu bicemo  :comp:  . I ako si ischitala sve postove na shri lanka forumu jasno ti je da morash da ponesesh kiseli kupus za Ilegalca.

I ako si ischitala sve postove na shri lanka forumu jasno ti je da morash da ponesesh kiseli kupus za Ilegalca.

Fantasticno  clap clap clap

• 1 month later...

Ljudi ima neko iskustvo sa Internetom, kupovinom modema za internet ? :?

ovo mi je dosta vazno jer mi je zbog posla internet neophodan pa recimo sve vreme ... :comp:

Kajla je tamo od 10og Jan do 10og Marta  sa još 4 momka pa javite se ako ste za neko druzenje  pijjj

Trenutno su u Hikkaduwi drugari, pa im se možeš javiti kad dođeš :). Mislim da će biti tamo još neko vreme :).

• 4 weeks later...

Iscitah sve sto ste pisali na temu Sri Lanke. Momak i ja planiramo da u avgustu provedemo 3 nedelje na ostrvu. U toku je trazenje povoljne avio karte, ali najjeftinije sto mogu da nadjem za avgust preko flydubai-ja je skoro 650 evra. airarabia je oko 490 evra, sto ako dodamo i let do istanbula izadje skoro 600 evra. Da li neko planira da putuje u ovom periodu i da li zna neku povoljniju kombinaciju?

Pegasus ima letove bg istanbul za 40 eur u jednom pravcu ... pochinju da lete negde u februaru ...

Ljudi, da li mislite da se isplati ici u julu na Sri Lanku? U avgustu kao pada manje kise, pa sam prvobitno planirala da idem tada, ali karta preko flydubai-a je za 100 eura skuplja u avgustu nego u julu. Stedim za ovaj put vec mesecima, pa ne bih bas da mi svakodnevna kisa pokvari uzivanje.

Ja sam isao prosle godine kraj jula - pocetak avgusta i vreme je bilo prilicno dobro. U unutrasnjosti (Kandy/Dambulla/Nuwara) nije bilo kise, a na zapadnoj obali (Bentota) su se svaki dan smenjivali oblaci, kisa, sunce. To su tropske kise, kao kod nas letnji pljuskovi, ispada se za sat-dva i posle sija sunce. Koliko se secam svaki dan je bilo barem 3-4 suncanih sati. Meni je bilo ok jer mi je par sati cvarenja na plazi sasvim dovoljno za dan, a tebi ako smeta idi na istocnu obalu (Arugam Bay) koja je suvlja u tom periodu.

Помаже Бог, браћо Срби и остали људи доброг срца...Ове године славимо супруга и ја 10 година брака и решили смо да такав

јубилеј обележимо једним незаборавним путовањем...Има и два кредита да подигнемо, али да десетогодишњицу баш обележимо...Ваше приче о Шри ланци су нас баш заинтересовале...Дошли би на 15 дана са циљем потпуног уживања у лету,

мору, у првој половини августа...По струци смо теолози, па нас традиција и култура тог  народа занима...Велики смо љубитељи природе, па нас џунгла, слонови и сл. одушевљавају...Гледали смо да одседнемо у месту Хикадува на југозападу острва, па бисмо одатле обилазили лепоте Шри ланке...Е, сада, помињете кишни август на западу острва...Јел то оно право монсунско време у августу лије данима и ништа од купања и уживања на плажи или је то летњи пљусак 2-3 сата па гране сунце? Гледамо полако и авионске карте...Повуци-потегни, флај дубаи за тада бг-дубаи-коломбо-дубаи-бг изађе 650е са свим таксама...Гледао сам разне друге опције, али за неко смањење цене или спаваш у Цариграду, или мораш узети визу у Дубаију...Једино ми је запало за око Михин Ланка лоу кост, Дубаи-Коломбо 160е повратна, али нажалост понуда је до 15.јуна, и опет ништа од јефтинијег пролажења...Видим да у августу цепају са ценама карата, вероватно због год.одмора...Једно питање, ако бисмо нпр. преседали у Дубаију и мењали компанију, треба нам виза за УАЕ, јел тако? И то виза са два уласка, прилико одласка на ШЛ и повратка са ње...Колико таква виза кошта у најјефтинијој варијанти? Дакле, мени се чини да је лет флај дубаијем од 650е за тај период оно најбоље што тренутно имамо из бг до шл, с обзиром да нема транз.виза, не чека се дуго...не знам има ли нека довољно повољнија опција за овај период, да је вредно вађења транз.визе и сл? Ух, баш се расписах...Браћо, бићемо у контакту!!! С Богом! Миљана, могли би да се повежемо, видим, путујемо у слично време...

o. Jovan

Nije kraj jula i avgust idealno vreme na Šri Lanci. Najlepše je kada je kod nas zima.

Ja sam bio baš u tom periodu, kraj jula i avgust, i more nije za kupanje. Jako su veliki talasi i niko se ne kupa. To se odnosi na zapadnu obalu, Hukaduwa, na istočnij obali je bilo super.

Kiše je bilo ali podnošljivo, padne pljusak sat-dva, a onda ponovo prži sunce, stim da je vlažnost velika.

Viza za Dubai, se nabavlja po različitim cenama, ali je obično 70evra, tako da kombinacija menjanja aerodroma u Dubaiju, bi moglo mnogo da košta...